Aktywne Wpisy

Jakub_Kusy +159
Poleć mi książkę. Nieważny gatunek, ani długość. Taką, która zrobiła na Tobie wrażenie i możesz ją komuś z czystym sercem polecić.
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki

zajsty +131
W 23 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL23
Pobierz

zawsze mnie to fascynowało, widzisz coś wielkiego na żywo, jesteś pewny że zaraz będzie na YT w 4k nagrane profesjonalnie, zamiast wczuwać moment i oglądać własnymi oczami patrzysz w gówniany ekranik swojego smartfona
tylko że to nie jest UFO na wypizdowie które prawdopodobnie widzisz tylko Ty, tam pewnie jest parunastu youtuberów ze sprzętem który zeżre te kamerki na śniadanie. Inna sprawa ciekawi mnie czy oni kiedyś te filmy obejrzą czy to trochę jak gry na steam w promocji :)