Aktywne Wpisy

WeunianyTrampek +84
Kupiłem podejrzanie tanią wędkę. Nie było haczyka

Jestem w związku z #rozowypasek od roku i kilka rzeczy nie daje mi spokoju żeby myśleć o tej relacji poważnie. Dziewczyna jest inteligenta, nie leci na kasę, potrafi wyjść z inicjatywą i zaplacic za coś a nie tylko ja, ale ma fatalny kontakt z ojcem praktycznie nigdy go nie miała i tutaj wychodzi na to, że to wpływa na jej pewność siebie i duże przywiązanie pisze do mnie co chwilę,

Jakby tak pobierał hajs a potem nie podbijał to już dawno interes by zamknął. W okolicy są 3 inne skp
No i nie można być przy badaniu, wszystko za zamkniętymi drzwiami.
Ale i tak przechodzi bez żadnego problemu i żadnych wykrytych usterek.( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@bocznica
@Vader-Poland
Takie badanie to na zachodzie to standard, bez względu czy
Ja rozumiem kwestie finansowe, bo będąc w PL też nie było za wesoło. I też jeździłem gruchotem. Ale bezpiecznym.
A podejście, " A kto robi dobrze?" Jak u walaszka, to idealne pokazuje polską mentalność. I to od razu odpowiedź, dlaczego dalej siedzimy w gównie, a co niektórzy już zaczęli się urządzać.
@19ludwik91: No i bardzo dobrze. Według moich przypuszczeń 90% motocykli z akcesoryjnymi lub modyfikowanymi tłumikami. Sam jestem zwolennikiem tłumików seryjnych. Skoro tak chciała fabryka to po co ingerować.
Uważam że, "tjuning" wydechu przy założeniu tylko "wincyj decybeli" powinien być karalny. I to tak dotkliwie. Moim zdaniem, można mieć ładny dźwięk nie przekraczając normy.
No i tak, jestem motocyklista który popiera ograniczenia głośności dla moto które są wprowadzane no w Tyrolu. Bo tam o nic innego nie idzie tylko o przestrzeganie prawa. A największy kwik