Aktywne Wpisy
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
PeterWeiss +1311
#ciekawostki #medycyna #neurobiologia #silownia
Naukowcy z MIT właśnie odkryli coś fascynującego - nasze mięśnie podczas ćwiczeń wydzielają specjalne substancje (miokiny), które sprawiają, że neurony rosną czterokrotnie szybciej niż zwykle. Co ciekawe, samo fizyczne rozciąganie i ściskanie neuronów przynosi podobne rezultaty. To naprawdę interesujące odkrycie, szczególnie że nikt wcześniej nie zwrócił uwagi na mechaniczny aspekt tego procesu.
W
Ćwiczysz mięśnie, budujesz... neurony: nowe odkrycie z MIT
Naukowcy z MIT właśnie odkryli coś fascynującego - nasze mięśnie podczas ćwiczeń wydzielają specjalne substancje (miokiny), które sprawiają, że neurony rosną czterokrotnie szybciej niż zwykle. Co ciekawe, samo fizyczne rozciąganie i ściskanie neuronów przynosi podobne rezultaty. To naprawdę interesujące odkrycie, szczególnie że nikt wcześniej nie zwrócił uwagi na mechaniczny aspekt tego procesu.
W
#koronawirus #bekazpodludzi #heheszki
Wyobraźnia szurów powinna być elementem fascynujących badań
W przypadku Włoch są co prawda pewne drobne niedogodności - ale pewnie do lata i to się zmieni.
Czysto hipotetycznie - bo i tak nie mam zamiaru tam
@GienekMiecio: będzie można łatwo odróżnić szurstwo, same plusy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NaczelnyWoody: Mordo, już teraz są zamknięte imprezy dla zaszczepionych, jakieś paszporty żeby wyjechać za granicę czy inne elitarne wydarzenia tylko dla zaszczepionych.
@Madridista98: no nie zesraj się xDDD od bardzo dawna są zalecane a do niektórych krajów obowiązkowe szczepienia XD
@Iskaryota: to nie op się tu zesrał ale rozumiem frustracje.