Wpis z mikrobloga

@Bonapartysta: niektórzy się dziwią jak można było zapędzić miliony do komór gazowych i skąd to posłuszeństwo, wystarczyło im obiecać, że idą do pracy, w końcu praca czyni wolnym, tylko najpierw obowiązkowy prysznic
  • Odpowiedz
@Bonapartysta taaa... Niewolnicy jadą spokojnie na wakacje za granicę żeby się zrelaksować jak normalni ludzie ;) . Wolni ludzie , nie mogacy wysciubic nosa ze swojego województwa w związku z tym czują się jeszcze lepiej ;) .. fikołek godny TVP. Idź być głupi gdzie indziej
  • Odpowiedz
@chavez1: zaraz sie zlecą covidianie i zaczna sie nabijac z porównania do holokaustu, a sami chcieli ludzi karać czy wręcz n---------ć za brak rekawiczek w sklepie, za brak maseczki na dworzu, za wyjście do parku w czasie pierwszego lockdownu. Jak policja rozganiała protesty antylockdownowe to sami pisali że za mało i za lekko pałują. Przecież to jest ta sama mentalność co przecietnego wyborcy NSDAP.
  • Odpowiedz
@muchabzz: To jest właśnie wasza tępota. "Moge gdzieś pojechać raz na rok zatem mniejszy ze mnie niewolnik". Zawsze pozostaniesz niewolnikiem, nie ważne ile posiadasz jeśli Carny Ołtarz zawieszony na ścianie czy inne źródło zaszczepia ci jakieś myślenie, które nie jest nawet Twoje. Zaszczepieni przez takie narzędzia zagłady zawsze odnajdą wskazanych wrogów do rozwalenia i wskazane cele życiowe, tak że stanowią niemal Jedno ze swoim Panem. Wola Pana jest wolą ich.
  • Odpowiedz
@muchabzz: Dobry wybór. Jednakże dobra nowina że szczepienia zbawiają do ciebie dotarła i stała się pozornie Twoją nowiną bo jest w istocie Jego dziełem, więc jak widać wyrzuciłeś tv ale potrzebujesz kolejnych kroków. Nie tylko tv sieje Jedyną Linie Słuszności dla takich jak ty.
  • Odpowiedz
@Bonapartysta: a na koncu tej drogi pelnej krokow bedziesz stal ty w blasku niebianskiego swiatla i bedziesz glosic nowine i zbawienie. oczywiscie za odpowiednia oplata ... dobra nie chce mi sie juz z toba pisac . szkoda dnia na te brednie
  • Odpowiedz
@muchabzz: Wcalenie nie, gdy wyzbędziesz się słuchania Wielkich Egoistów posługujących się tobą to po prostu będziesz posiadał samego siebie a nie oni ciebie, tylko tyle i aż tyle i nic więcej, nic ponad to.
  • Odpowiedz