Aktywne Wpisy
JaX92 +61
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

JatuArmy +264

Jak ktoś doniesie że kobieta była w Czechach to będzie się przeprowadzać badanie czy nie zrobiła aborcji.
Popieracie?
źródło: comment_1620044842IS0R1QTDRg8MzbTTo5CJBi.jpg
Pobierz@eiaculatiopraecox: to samo z wynagrodzeniem. Jedziemy zbierać truskawki i dostajemy tyle, ile dostalibyśmy w Polsce.
Dobrze kombinuję?
@Uyak: jak to co w przypadku poronienia? Należy się kara skoro nie sprawdzilas się jako inkubator
Dla prawdziwego Polaka atrakcyjne są tylko Prawdziwe Polki.
A nie czekaj...
@Uyak: Jezeli terminacja ciazy wykonana jest farmakologicznie to nie ma opcji aby stwierdzic czy bylo to poronienie samoistne czy nie
Jakby tak ukarać każdego np. 700-, to wiecie jakiego Misia możnaby za to stworzyć?
„Łubu dubu, łubudubu, niech nam żyje prezes naszego klubu…”
To mówiłem ja, wykopek drugiej klasy, Portier-Harry_Portier
paliles marihuaninen w holandi? -lagr
poslubolem w usa swojego partnera/partn erke homo - ukrzyzowanko