Aktywne Wpisy
RobieZdrowaZupke +241
U mnie w domu się zawsze jadło majonez Winiary i myślałem, że ludzie sobie robią jaja z tym, że Kielecki smakuje jak ocet, lub przynajmniej przesadzają, bo gdzie bym nie jadł jakiegoś majonezu poza domem w burgerach czy w sałatkach to zawsze smakował tak samo. Pierwszy raz zjadłem kielecki jakoś rok temu i muszę przyznać, że ludzie nie przesadzają ani trochę xD
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
erebeuzet +40
Rozowa robi dzis imprezę urodzinową dla kolezanek. Ja ide z dziecmi w #!$%@? na noc. Jako alkoholikowi po odstawieniu widok ten spowodował u mnie mdłości.
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
Jak ktoś doniesie że kobieta była w Czechach to będzie się przeprowadzać badanie czy nie zrobiła aborcji.
Popieracie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak samo z przekraczaniem prędkości.
Jeśli byłeś w np. Niemczech i #!$%@?łeś 200km/h na autostradzie to w Polsce powinieneś dostać mandat, to że Niemieckie prawo dopuszcza taką prędkość nie ma znaczenia.
My jesteśmy Polakami i powinniśmy stosować prawo polskie na całym świecie.
@TenLoginNieJestZajety: Dokładnie tak. To samo z cenami produktów za granicą. Jedziemy na urlop a za towar lub usługę płacimy tyle co w Polsce.
Ale fakt - obraz z miniaturki to egoistyczny rak.
Bo aborcja to nie jest ani wybór jednej osoby, ani sprawa jednej osoby, ani tym bardziej prawo pojedynczej osoby.
Wolność jednej osoby kończy się tam, gdzie jest wolność innych. To niesamowite, jak feministki chcą uzurpować sobie prawo do podejmowania kluczowych decyzji - nie licząc
@KruciHegot: No co Ty gadasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) To już drugi powód, żeby zostać Czechem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mr--A-Veed: Jaką pokrętną logiką doszedłeś do takich wniosków?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze powinno być tak, że polskie święta powinny być za granicą dniami wolnymi od pracy. Oczywiście tylko dla Polaków. My w końcu jednak nie jesteśmy jakimś tam przypadkowym krajem tylko walecznym narodem obrońców normalności i moralności.
@terazpolskanow: