Wpis z mikrobloga

Wiele ludzi mówi że przed #csgo grało dużo w wersje #cs16 a ja z dzieciaka grałem w #tacticalops
Grałem w różne wersje z botami albo przez neta różne tryby (na zoombie/na odbijanie flag xd) potrafiłem grać po 7/8h dziennie w te gre. w 2010 wciągneła mnie fifa do csa wróciłem w 2014 roku ale na początek grałem w 1.6 i przegrałem może łacznie ze 100/200h z czego 80% to ja byłem na serwerze paintball xd
Później source ale to ze względu na grafike...

Pod koniec 2015 roku kolega mi kupił csgo i gram do dzisiaj ale...
tak mi się teraz przypomniało że jak grałem w tacticalops to na serwerach były jakieś różne mody i tak mi się dziś przypomniało że był mod z granatami np: c4 laser. i to zakładało się na ściane... laser świecił delikatnie na czerwono i jak przeciwnik wszedł to ta c4 eksplodowało po 1/2s.

I tak mi dziś do głowy przyszło gdyby wprowadzili taką opcję do csgo. Jedna drużyna może zakupić 1sztuke.
Gracz terro idzie w pierwsze tempo na mirage założyć gdzieś na domku B ten "granat". i wraca do swoich na A przygotowują granaty nagle te c4 jebło i już widzą że ktoś skrócił domek B. xD
też odwrotnie czyli CT też by mogło "kryć" jakąś pozycje za pomocą tego "granatu".

Moim zdaniem ciekawie by wyglądała taka gierka z takim jednym dodatkiem... oczywiście kwestia dogadania czy ten laser miałby być widoczny/ jakie by zadawało obrażenia te c4 i po ilu sekundach następowałby wybuch.
Jeśli laser by było widać to czy dałoby się go "obejść"
Czyli jak jest założone na ścianie c4 na wysokoci głowy to czy kucając można przejść.
Albo jak jest zakładana na kucaku c4 to czy przeciwnik mógłby przeskoczyć laser.
Też terro mogło by trzymać te c4 i założyć gdzieś obok paki xD

Co myślicie o tym pomyśle? xD
Adom007 - Wiele ludzi mówi że przed #csgo grało dużo w wersje #cs16 a ja z dzieciaka ...

źródło: comment_16198816786g6WgMhCcIpm70kcGIy8Ei.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bw34: hahaa no nwm czy to dobry pomysł masz info od kolegi że przecinik po awpie i ma 12hp. wyciągasz uspa i dajesz mu 2 hity a on żyje bo wziął wcześniej zastrzyk xD
  • Odpowiedz