Aktywne Wpisy

kopek +722
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz
LukaszTV +73

#weganizm #wegetarianizm #dieta
źródło: comment_1619879082mQaG34zRZKO32aso3mN3Vb.jpg
Pobierz@pannakota: no suplementują ją, a o co chodzi?
https://leki-weterynaryjne.pl/produkt/agro-glikona-5l-glikol-prop-plyn/
źródło: comment_161988332059jlJlhmkszyfpySivOA3g.jpg
PobierzA nad roślinami można się znęcać? Rośliny tak samo jak zwierzeta czują ból i na niego reagują. Czy przynależność gatunkowa i fakt że coś nie biega i nie ma futerka daje ci prawo się nad tym znęcać?
Jasne,
Komentarz usunięty przez moderatora
@pat1ryk: heh, dobrze wiem do czego pijesz teraz. TVP nawet dumnie to zatytuowało "koniec świata wegan" xD
Tyle że
źródło: comment_16198846986KpDhTwC6jazwt8JK3BeaC.jpg
Pobierzźródło: comment_16198859377cmTeopwFbK5vBg1IsBQ0n.jpg
PobierzNie jest potrzebne do przeżycia posiadanie samochodu, pieniędzy, telefonu, elektryczności, interetu. Wszystkie te rzeczy powodują zatrucie środowiska, niszczenie naturalnych ekosystemów i śmierć milionów zwierząt. Rolnictwo przemysłowe, nawet bez hodowli zwierząt doprowadza do śmierci setek miliardów owadów, do tego całej masy większych zwierząt.
Jeśli nie byłbyś hipokrytom w swojej moralności, to żyłbyś jak Amisze w domku ze słomy, żywiąc się tym co
Jedzenie mięsa wprawdzie nie jest fanaberią, ale nie ma co porównywać z elektycznoscią, internetem i samochodami, które są niezbędne w życiu codziennym. Kryterium "przezywalnosci" nie jest żadnym wyznacznikiem, ludzie w Auschwitz też potrafili
@pat1ryk: Boże, co za ciemnota xD