Aktywne Wpisy

Jak poradzić sobie z narzeczoną która nie potrafi oszczędzać? Zarabiamy po około 4000 do ręki. Posiadamy własne mieszkanie (moje). Pomimo tego, że mamy razem 8000zł mam problem z wydatkami. Mieszkamy w dużym mieście, gdzie nie ma problemu z pracą, sklepami gdzie możemy wybierać taniej, chodzić na promocję.
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler

IntruderXXL +136
Eksperyment wymyka się spod kontroli
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
źródło: plecki
Pobierz
!["Dziecko potrąciłam". 10-latek wbiegł wprost pod koła auta [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/69212dec7b3482a48096157b917c5a31627f2b45735f628057e89b520426d8d0,q80.jpg)

#przegryw #wzrost #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpillraw #niebieskiepaski #s----------e #manlet #incel
źródło: comment_1619460642sBpV9xWCjmS56wTKLQVMaY.jpg
Pobierzźródło: comment_1619464868b5lSAQdHqZCQxNF87xJz4w.jpg
PobierzMam 160 cm i dziewczynę, czekam na pytania.
Nie przyznawaj się, bo zaraz Ci nawtykają że nie znasz dnia ani godziny jak przeskoczy na fagasa 180 cm. Albo że już taki na boku ją puka.
Komentarz usunięty przez autora
Już 12 rok leci razem :P
Komentarz usunięty przez autora
Równe 160 cm to faktycznie niespotykanie mało. Ale jak masz panne 12 rok to na pewno dużo pomaga. Skoro ona to akceptuje, to samemu też łatwiej Ci zaakceptować.
Komentarz usunięty przez moderatora
I good for you, mam nadzieję, że twoja obecna/przyszła kobieta będzie zachwycona xd
@OCIEBEJT: Pamiętajcie, że każdy post w internecie który "niby" napisała kobieta i ukazuje zachowania kobiet w nie najlepszym świetle, tak na prawdę napisał incel mizogin w piwnicy który jest sam bo nienawidzi kobiet