Wpis z mikrobloga

Do takich tekstów jak we wpisie można się przyzwyczaić, ale ciągle bolą. Trzeba mieć mocną psychę z takim wzrostem będąc facetem. Przynajmniej tak się dowartościowuję :P
  • Odpowiedz
@BigKahunaDick: Tu nie chodzi o to, że nie pamiętam. Byłam z nim w wieku 16lat (on miał 19) i nie miałam z nim jakiegokolwiek kontaktu seksualnego. I uprzedzając komentarze typu "to pewnie przez fakt, że był niski", odpowiem że nie. Po prostu ustaliłam sobie, że na kontakty seksualne przyjdzie czas gdy będę pełnoletnia.
I good for you, mam nadzieję, że twoja obecna/przyszła kobieta będzie zachwycona xd
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Śmiejecie się z tych starszych dziadków co oglądają TVP i wierzą w to, a sami robicie to samo z wierzeniem w te durne posty xD

@OCIEBEJT: Pamiętajcie, że każdy post w internecie który "niby" napisała kobieta i ukazuje zachowania kobiet w nie najlepszym świetle, tak na prawdę napisał incel mizogin w piwnicy który jest sam bo nienawidzi kobiet
  • Odpowiedz
Ja mam 167 cm wzrostu i tak, nigdy nie bylem w zwiazku z kobieta (pewnie w duzej mierze przez wzrost), no trudno, juz sie z tym pogodzilem, ale jak przeczytalem ten screen no to zrobilo mi sie jednak przykro........ ()
  • Odpowiedz