Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do mojego ostatniego wpisu dobry Mireczek @kozabonzo zgłosił się do nas z nagraniem z wideorejestratora. Wielkie dzięki!

Załączam zdjęcia i film penisa, który ukradł rowery oraz trasę, którą uciekał. Ma charakterystyczną maseczkę. Jak wczoraj - za wskazanie informacji, które doprowadzą do znalezienia rowerów będzie nagroda.

#krakow #nowahuta #rower
raFFcio - W nawiązaniu do mojego ostatniego wpisu dobry Mireczek @kozabonzo zgłosił s...

źródło: comment_1619375388Khx2hXZbNoCxpfIGvZ096a.jpg

Pobierz
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@raFFcio: za kradzież powinni dalej ręce u--------c. Każdy zawsze robi to z premedytacją a nie przypadkiem. Po 1 złapaniu by się skończyło
  • Odpowiedz
Może sa jakieś zabki w okolicy czy inne sklepy, gdzie na zewnątrz była kamera. Rozwieś po okolicy jego zdjęcia na plakacie, może ktoś skojarzy. Nikt nie będzie taszczył tak roweru godzinę drogi
  • Odpowiedz
@FLAC: teraz to dopiero zaczęli kraść na potęgę. Powracały te smiecie z UK i NL, rowerów w sklepach brakuje, ceny poszły do góry - to kradną.

@GitheManitou no jeszcze teraz, ,jak ceny na tylko na osprzecie w ciągu pół roku +20-50% ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
to ludzie serio kradną jeszcze rowery? lol

@FLAC: Jeszcze jak. Rowery, elektronarzędzia, włamania do garaży. Nawet kradną podgrzewane lusterka z samochodów, plastikowe zaślepki, wycieraczki, tablice rejestracyjne, koła, katalizatory. Wszyscy w maskach chodzą, więc wykrywalność znikoma. Dzielnicowy nawet jak wie kto z-----ł to i tak ma to w dupie bo pandemia. I cyk umorzenie z powodu niewykrycia sprawcy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nawet kradną podgrzewane lusterka z samochodów

@D1_MIRAS: Bez kitu, ukradli mi wkład i ułamali drugie lusterko (odcinając kable xD) z 17-letniego strucla PREMIUM prawie 2 lata temu XD Jak miałem kupić nowe to wkład kosztuje 40zł i używane lusterko (z montażem, tamto to nikomu się oprócz silniczka nie przyda xD) 100zł. Potężny zarobek, winszuję zachodu, bo ile wart będzie używany wkład i ułamane lusterko? Może dwie torby wąchania max.
  • Odpowiedz