Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do mojego ostatniego wpisu dobry Mireczek @kozabonzo zgłosił się do nas z nagraniem z wideorejestratora. Wielkie dzięki!

Załączam zdjęcia i film penisa, który ukradł rowery oraz trasę, którą uciekał. Ma charakterystyczną maseczkę. Jak wczoraj - za wskazanie informacji, które doprowadzą do znalezienia rowerów będzie nagroda.

#krakow #nowahuta #rower
raFFcio - W nawiązaniu do mojego ostatniego wpisu dobry Mireczek @kozabonzo zgłosił s...

źródło: comment_1619375388Khx2hXZbNoCxpfIGvZ096a.jpg

Pobierz
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czyli wszystko jasne to Polski husarz, trasę obrał na Wiedeń, aby obronić Europę przed islamem

@Canoodle: ale masz sprany łeb, skoro w wątku o rowerze, musisz dać upust swoim kompleksom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GitheManitou: Bez przesady, prędzej ty zejdź ze swojej szosy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za 3000 PLN możesz dostać rower crossowy z osprzętem alivio/deore, hamulce hydrauliczne od Shimano, amortyzowany widelec. Jak dla mnie, to jest rower klasy średniej, a nawet nieco wyżej.

Karbonowa szosa za 50k to jakaś abstrakcja. Podobnie, jakbyś powiedział że dobrej klasy samochód kosztuje tyle co willa pod Warszawą. Niby to prawda, ale... no
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: Alivio to dość średnia półka na cross. Można powiedzieć, że podstawa na początek zabawy. Szału nie ma. Używam od kilkunastu lat do lekkich miejskich przejażdżek. Teraz celuję w coś w stylu Treka X-Caliber 8 albo 9 na Sramie. Jak chcesz pojeździć po mieście i spokojnych leśnych ścieżkach to Alivio wystarczy. Coś za coś.
  • Odpowiedz
@GitheManitou: najwidoczniej celuję w inny budżet. Ja jeździłem przez 6 lat na tanim Kross hexagon z Tourneyami. Jak się przesiadłem na rower z alivio i amo z przodu, czułem się jakbym limuzyną jechał - łańcuch nie przeskakiwał jak w lesie podjeżdżałem pod stromą górkę :) Dlatego dla mnie Alivio to solidna średnia pólka.
Rower w 2018 za 1500 zł
  • Odpowiedz
  • 0
@Canoodle Oczywiście, że masz sprany beret. Krytyka mesjanizmu ok, spoko, ale wplatanie tego nawet w wątek o typie, który skroił rowery... to naprawdę trzeba mieć p--------k pod kopułą ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz