Aktywne Wpisy

petugh +896
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +74
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

#programowanie #programista15k #praca #pracait
Czy stawka 9,5k PLN brutto na UoP z PKUP 80% jako mid developer #java jest OK? Region #trojmiasto. Chcę zmienić pracę, mam 6 lat expa przy grzebaniu w starociach, w firmie w uj nowoczesnych rzeczy.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60825bb2274de8000a9a233a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Zaakceptował: LeVentLeCri
To nie ma zadnego znaczenia i nie jest to zaden wykladnik, zakladasz ze kazdy rekruter ma taka sama wiedze i tak samo sprawdzil kandydata :)
Komentarz usunięty przez autora
Więc raczej celuj wyżej.
@kimikini: W tym problem, bo to jest de fakto kompetencja seniora.
@wpoldokomina: I to jest tragiczne. Mnie takie coś czeka w środę -_-.
@AnonimoweMirkoWyznania: 7300 na rękę, jak na mida chyba w granicy przyzwoitości.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
jeśli chodzi o UoP nie jesteś dużo niżej niż przeciętna stawka dla seniora więc ok
Pisz co to za firma. Sporo osób z trójmiejskiego IT tutaj jest, to może ktoś podpowie czy w ogóle warto rozważać...
@steppenwolf90 nie no, seniorzy 15-20k+ zgarniają teraz