Wpis z mikrobloga

@jadepobiegac: kij wie, jeszcze kierunek z nikąd do nikąd. Gdyby jechali prosto to bym jeszcze rozumiał, że jadą trenować gdzieś w kierunku Pobiedzisk i sobie robią jakiś oszukany boost.
  • Odpowiedz
@jadepobiegac @dymel:
PS.

"Tak, po prawej znak ograniczenia do 50kmh jednak 95% kierowców jedzie więcej niż 50kmh. Po co to robią? Nie wiem. Sam jeżdżę maksymalnie 50kmh w terenie zabudowanym, nie rozumiem"
"Tak, po prawej znak zakazu parkowania jednak kierowcy i tak tam parkują. Po co to robią? Nie wiem. Sam parkuję tylko tam, gdzie można,
  • Odpowiedz
Tak, po prawej za barierka jest DDR. Jechali na dupie tej wywrotki z 2km (może więcej, ja tylko tyle widziałem)

@jadepobiegac: Może nie są stąd, nie znają systemu skomplikowanych ścieżek które prowadzą na tę DDR a potem nie wiedzą dokąd ta DDR prowadzi. Jeżeli jadą z nawigacją rowerową, to może im wyznaczały po ulicy bo jazda DDR nie była po drodze którą chcieli jechać.

Jak wyznaczam sobie trasę np. na
  • Odpowiedz
  • 10
@jadepobiegac Nie, po prawej za barierka nie ma DDR. Z tego co pamiętam, to tam jest chodnik z dopuszczonym ruchem rowerowym, po którym nie ma obowiązku jechać rowerem. Po lewej jest CPR
  • Odpowiedz
Może nie są stąd

@dybligliniaczek: Żywię głębokie przekonanie, że osoba z przodu ma strój klubu, w którym trenowałem za dzieciaka, więc byłoby dziwne, gdyby kompletnie nie znali okolicy. Ale załóżmy, że jechali z jednego kierunku, który przychodzi mi do głowy i sprawiłby, że znaleźli się na jezdni w tym miejscu nie wiedząc o DDR. To na tych światłach mogą wjechać na przejazd w prawo i dalej na DDR, taki manewr
  • Odpowiedz