Aktywne Wpisy

SmiecGnoj +74
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz
annlupin +12
oglądam sobie film Autopsja Jane Doe a co uwas

@jadepobiegac: a bo to zjeby są po prostu.
PS.
"Tak, po prawej znak ograniczenia do 50kmh jednak 95% kierowców jedzie więcej niż 50kmh. Po co to robią? Nie wiem. Sam jeżdżę maksymalnie 50kmh w terenie zabudowanym, nie rozumiem"
"Tak, po prawej znak zakazu parkowania jednak kierowcy i tak tam parkują. Po co to robią? Nie wiem. Sam parkuję tylko tam, gdzie można,
@westu: daleko od krawędzi kwadratu( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1619168886npGuUAVllU0bH0MrmgDo2J.jpg
Pobierz@jadepobiegac: Może nie są stąd, nie znają systemu skomplikowanych ścieżek które prowadzą na tę DDR a potem nie wiedzą dokąd ta DDR prowadzi. Jeżeli jadą z nawigacją rowerową, to może im wyznaczały po ulicy bo jazda DDR nie była po drodze którą chcieli jechać.
Jak wyznaczam sobie trasę np. na
@dybligliniaczek: Żywię głębokie przekonanie, że osoba z przodu ma strój klubu, w którym trenowałem za dzieciaka, więc byłoby dziwne, gdyby kompletnie nie znali okolicy. Ale załóżmy, że jechali z jednego kierunku, który przychodzi mi do głowy i sprawiłby, że znaleźli się na jezdni w tym miejscu nie wiedząc o DDR. To na tych światłach mogą wjechać na przejazd w prawo i dalej na DDR, taki manewr
@jadepobiegac: serio? Spacerowałam tam kiedyś regularnie i nie było tam ddr, tylko chodnik