Aktywne Wpisy

CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz
Kakarot_Z +7
#hotelparadise po Andrzeju widać że ciśnienie w nim wzbiera. Głos łamiący się na setce dużo o tym mówi + akcja z zajawki nowego odcinka,nie pozostawia złudzeń. Pytanie czy jebnie zawór bezpieczeństwa?
źródło: a8egbh
Pobierz

#mikrokoksy #silownia #trening #dieta
Robili treningi siłowe, ale stricte dzisiejszej siłki nie robili ;)
Dla silownianych troglodytów podciaganiem na drażku nie mozna zbudować fajnych pleców xD
Znajdź mi kogoś kto miałby faktycznie dobre plecy od samego drążka
I nie wyzywaj mnie przy tym od jakiś siłownianych troglodytów, bo 80% czasu robiłem kalistenikę, także na towarze
Przykładów internetowych nie ma sensu przytaczac, bo zawsze beda dywagacje czy ten ktos nje bije albo nie cwiczy czegos tam jeszcze
A z życia znam kilka osób które zrobily bardzo dobre plecy drażkiem. Wiele chwytów, szerokości itp
Jak mozna nie zrobic pleców na ćwiczeniu które jest najlepsze na szerokosć pleców? xD
Jak dla mnie taki hamzhamowni (na youtube) ma idealnie d------e plecy, proporcje i szerokosc
Tu chodzi o to zeby dobrze wygladac ,a nie jak jakis mutant cwel Coleman itp xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież to jest fakt
Co to za argukent, nasterydowany ogrze z siłowni? Arni uważal że drązek jest najlepszy na plecy, a Ty przy nim jesteś pchłą, więc? Możemy się bawic w taka logikę jak chcesz xD
I jeszcze bardziej wciagnij brzuch i napnij sie do zdjęcia xDDDD