Aktywne Wpisy
emilch123 +17
Za równe 5 dni będę się oświadczał mojej dziewczynie, czuję taki stres jak o tym myślę, że tam klękam i nie wiem czy będę wstanie coś powiedzieć xD musiałem chociaż tutaj coś powiedzieć bo duszę to w sobie. Poza tym znacie jakąś dobrą restauracje w Krakowie gdzie mógłbym zabrać swoją wybrankę na kolację? #zwiazki #rozowepaski #krakow

Niuska +406
#czestochowa #szukampracy #pracbaza #praca #bezrobocie
Ponawiam próbę, bo piątek, więc na wypoku większy ruch.
Szukam pracy w Częstochowie lub w okolicach (z bezproblemowym dojazdem komunikacją wiejsko-miejską, jeszcze nie mam prawka).
Złapę się czegokolwiek, od sprzątania po infolinię. Zależy mi jedynie na tym, żeby godziny pracy były elastyczne, bo mam zamiar łączyć ją z nauką do poprawy matury i na stawce minimum 31,40/1h
Ponawiam próbę, bo piątek, więc na wypoku większy ruch.
Szukam pracy w Częstochowie lub w okolicach (z bezproblemowym dojazdem komunikacją wiejsko-miejską, jeszcze nie mam prawka).
Złapę się czegokolwiek, od sprzątania po infolinię. Zależy mi jedynie na tym, żeby godziny pracy były elastyczne, bo mam zamiar łączyć ją z nauką do poprawy matury i na stawce minimum 31,40/1h

Już drugi raz dostaję na mordę czymś takim
Cannot create container for service frontend: failed to copy files: failed to open target /var/lib/docker/volumes...blablabla: open /var/lib/docker/volumes/...blablabla: no space left on deviceRobię
docker system dfi mam tak:TYPE TOTAL ACTIVE SIZE RECLAIMABLEImages 7 2 2.989GB 2.956GB (98%)
Containers 4 0 0B 0B
Local Volumes 288 1 41.18GB 41.18GB (99%)
Build Cache 88 0 935.8MB 935.8MB
W ustawieniach mam Disk Image Size ustawiony na 64 GB. To gdzie jest to pozostałe 18 GB i dlaczego dostaję taki błąd? >:[ Dlaczego Local Volumes jest tak mały?
@zwei:
źródło: comment_1618615339NOBHnoS21TM3Inoxwa4nv9.jpg
Pobierz