Aktywne Wpisy

WiesniakzPowolania +413
Ciekawostka.
W roku 2000 Polska miała 127 km autostrad i 190km "S"- łącznie 317 km dróg szybkiego ruchu
W 2024 było 1884km "A"i 3320,9 "S". Łącznie 5205,5 km
#ciekawostki #polska #motoryzacja
W roku 2000 Polska miała 127 km autostrad i 190km "S"- łącznie 317 km dróg szybkiego ruchu
W 2024 było 1884km "A"i 3320,9 "S". Łącznie 5205,5 km
#ciekawostki #polska #motoryzacja
źródło: Polska_autostrada
Pobierz
mirko_anonim +14
✨️ Czy warto oszczędzać na młodości dla wolności finansowej? Ⓘ
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków

Zamierzam robić Flicker + Perforate od Pidzama (zawsze chcialem zagrac flickerem)
Pytanie od nooba - jak najłatwiej zrobić akty? w sensie jakimi skillami ? Czy od razu używać docelowych skilli?
https://pastebin.com/DH65UjBR
Komentarz usunięty przez autora
Jak chcesz flickerem już zacząć ligę to zacznij tym buildem.
Hej odzywam się bo obiecałem, że dam znać jak się gra tym flickerem od pidzama.
Przyznaje wam racje - build jest bardzo podatny na czeste umieranie.
Na pewno wpływ ma na to, że brakuje mi jeszcze dobrej klaty i widzę że główna mechanika obronna polega na defie z flaszek (a ja tego nie lubię).