@Asymilat: Niestety nie ma tam opisanych skilli ale Peforate mozna chyba uzywać już od 1 lvlu jak się nie myle więc leveluj tym skillem a potem jak zdoąbedziesz Flicker Strike to uzyj skilli takich jak Pidzam.
@Asymilat: tylko, ze flicker wymaga generowania Frenzy Charge zebys dobrze sie czul. Jak najszybciej kup Oro's Sacrifice i ta bron starczy Ci na baaaardzo dlugo. W sumie wszystko ta bronia zrobisz jak drzewko jest przystosowane pod ta bron.
@Asymilat: Miej na uwadze, że buildy od pidzama są często squishy i nie są dla każdego. Fakt w jego rękach mają p-----------e, ale często tylko w jego.
@Asymilat jak jesteś jeszcze noobem w poe to nie radziłbym flickerem zaczynać ligii, bo napotkasz wiele problemów z dmg albo generowaniem frenzy charge. Weź coś co jest dobrze rozpisane podczas lvlowania, a potem możesz zmienić build jeśli to będzie ta sama klasa postaci albo zrobisz nową postać.
to zróbmy tak - jako, że najczęściej kończę na jednym buildzie to jak będę już uciekał z tej ligi to zawołam @BomBom @smawek12 i @levzor i dam wam znać jak się grało buildem od Pidzama :)
@Asymilat ja bym po prostu tego buildu nie kopiował. Wg mnie jest słabszy od tego co ja wstawiłem, a musisz zainwestować dużo kasy żeby to dobrze działało
Mirasy w co gracie na androidzie dla zabicia czasu? Czasem bym w coś pyknął ale nie mam pomysłu. Bez żadnych płatności oczywiście. Gatunek dowolny. #gry #android
Zamierzam robić Flicker + Perforate od Pidzama (zawsze chcialem zagrac flickerem)
Pytanie od nooba - jak najłatwiej zrobić akty? w sensie jakimi skillami ? Czy od razu używać docelowych skilli?
https://pastebin.com/DH65UjBR
Komentarz usunięty przez autora
Jak chcesz flickerem już zacząć ligę to zacznij tym buildem.
Hej odzywam się bo obiecałem, że dam znać jak się gra tym flickerem od pidzama.
Przyznaje wam racje - build jest bardzo podatny na czeste umieranie.
Na pewno wpływ ma na to, że brakuje mi jeszcze dobrej klaty i widzę że główna mechanika obronna polega na defie z flaszek (a ja tego nie lubię).