Wpis z mikrobloga

#pathofexile

Zamierzam robić Flicker + Perforate od Pidzama (zawsze chcialem zagrac flickerem)

Pytanie od nooba - jak najłatwiej zrobić akty? w sensie jakimi skillami ? Czy od razu używać docelowych skilli?
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Asymilat: Niestety nie ma tam opisanych skilli ale Peforate mozna chyba uzywać już od 1 lvlu jak się nie myle więc leveluj tym skillem a potem jak zdoąbedziesz Flicker Strike to uzyj skilli takich jak Pidzam.
  • Odpowiedz
@Asymilat: tylko, ze flicker wymaga generowania Frenzy Charge zebys dobrze sie czul. Jak najszybciej kup Oro's Sacrifice i ta bron starczy Ci na baaaardzo dlugo. W sumie wszystko ta bronia zrobisz jak drzewko jest przystosowane pod ta bron.
  • Odpowiedz
@Asymilat: Miej na uwadze, że buildy od pidzama są często squishy i nie są dla każdego. Fakt w jego rękach mają p-----------e, ale często tylko w jego.
  • Odpowiedz
@Asymilat jak jesteś jeszcze noobem w poe to nie radziłbym flickerem zaczynać ligii, bo napotkasz wiele problemów z dmg albo generowaniem frenzy charge. Weź coś co jest dobrze rozpisane podczas lvlowania, a potem możesz zmienić build jeśli to będzie ta sama klasa postaci albo zrobisz nową postać.
  • Odpowiedz
@smawek12: @BomBom: @levzor:

Hej odzywam się bo obiecałem, że dam znać jak się gra tym flickerem od pidzama.
Przyznaje wam racje - build jest bardzo podatny na czeste umieranie.

Na pewno wpływ ma na to, że brakuje mi jeszcze dobrej klaty i widzę że główna mechanika obronna polega na defie z flaszek (a ja tego nie lubię).
  • Odpowiedz