Wpis z mikrobloga

Jak to jest ze obecne w wieku 29 lat lepiej sie dogaduje z 16-20 letnimi dziewczynami niz jak ja mialem te 16-20 lat, a powiem ze nie mam auta i jestem biedny wiec nie lecą na hajs, ciekawe co by powiedzialy jakbym zaproponowal im s--s lub bycie zwiazku, troche sie cykam bo jak jednej 17 latce powiedzialem ze sie zakochalem w niej to zablokowala mnie...
#przegryw #s----------e #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #rozowepaski
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prawiczek92: przestałeś być przegrywem cipką bojącą się zagadać do różowej. Przestań tagować przegryw i wyjdziesz na ludzi... może ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edyta:
I na boga, k---a, nie mów, że się zakochałeś. To szczeniackie, mówiłem tak jak miałem 17 lat.
  • Odpowiedz
@prawiczek92: Ze się zatrzymałeś w rozwoju. K---a 29 letni chłop zamiast startować do lasek w swoim przedziale to sie bierze za 16 letnie gowniary którym jedynym problemem w źyciu jest czy zda do nastepnej klasy, a jesli to bait to 0/10 bo odpisalem
  • Odpowiedz
@prawiczek92: Przed rówieśniczkami jest Ci wstyd za siebie. A z małolatami się już nie stresujesz jak wtedy, kiedy były Twoimi rówieśniczkami i wszelkie akcje mogły być wszystkim porozpowiadane i nie wiedziałeś, że to nie jest nic złego.
  • Odpowiedz
@prawiczek92: Jesteś zaburzony intelektualnie, że taki niedojrzaly jestes? Co z tego ze ma dziecko, to juz powod zeby skreslac kogos? Bo ty chcesz 30 letnia dziewice doswiadczona w lozku a wiadomo ze takich nie masz to szukasz milosci u malolaty, ktora menrmtalnie jest niedojrzala? A prawa nie bierz doslownie to ze od 15 jest s--s to nie znaczy ze masz wyruchac cala podstawowke to dalej mentalne dzieci
  • Odpowiedz