Wpis z mikrobloga

Jak to jest ze obecne w wieku 29 lat lepiej sie dogaduje z 16-20 letnimi dziewczynami niz jak ja mialem te 16-20 lat, a powiem ze nie mam auta i jestem biedny wiec nie lecą na hajs, ciekawe co by powiedzialy jakbym zaproponowal im s--s lub bycie zwiazku, troche sie cykam bo jak jednej 17 latce powiedzialem ze sie zakochalem w niej to zablokowala mnie...
#przegryw #s----------e #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #rozowepaski
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smacznyy: tak, jest to powód, dla różowych dziecko jest ważniejsze od niebieskiego i dość prawdopodobne, że nie będziesz mógł liczyć na swoje.
  • Odpowiedz
@77023: Co to za p---------e? XD ile Ty masz lat chlopie? XD 15? Ze takie p------y wygadujesz? Jak jestes normalnym, pelnosprawnym mezczyzna na umyśle, rozgarniętym i się w sobie zakochacie, a Ty jako mężczyzna bedziesz dbał o nia i te dziecko jako swoją rodzine i sytuacja materialna wam pozwoli na jeszcze jedno dziecko to czemu mialaby sie nie zgodzic? Jak trollujesz to prosze wyjsc, a jak nie, to chlopcze jeszcze
  • Odpowiedz
@smacznyy: no to startuj do tych samotnych matek jak rzekomo takie dobre i łóż kase na cudzego kaszojada i licz na to, że w czasach, gdy różowe ograniczają sie do 1 dziecka, ta łaskawie da ci twoje.
  • Odpowiedz
@Cantrustme: Ale ty p--------z jak potluczony chlopie XD a jak Tobie sie urodzi dziecko to magle masz 50 letnie doswiadczenie w wychowaniu dzieci? XDD tez masz brak doświadczenia. Tego sie nigdzie nie nauczysz, to cechy kazdy ma z nas, do dziecka musisz byc wyrozumiały go prowadzic, pokazywać, uczyć, nowotodkiem latwiej jest sie zajmowac, bo tylko przebierasz mu pampersy, utulasz do snu, uspokajasz kiedy placze, mówisz do niego bo to ważne
  • Odpowiedz
@smacznyy: Jest różnica pomiędzy wychowywaniem swojego dziecka i nie swojego dziecka i o tym pisałem. I nie każdy temu podoła.

Zatkaj uszy i głośno krzycz, wtedy może uchronisz się przed tym że ktoś mówi coś, czego nie lubisz.
  • Odpowiedz
@Cantrustme: Weź k---a chłopie wyłącz tego wypoka i skoncz powtarzać urojenia wykopków z tagu przegryw. Dorośniesz to zrozumkesz czym jest rodzina i czy Twoja ni partnerka ma dziecko z poprzedniego zwiazku nie ma znaczenia i juz nie odpisuj chyba ze masz problem z czytaniem

NIE ODPISUJ
  • Odpowiedz
@smacznyy: Zrozum, że dla większości mężczyzn to ma znaczenie czyje jest dziecko i nie każdy sobie z tym radzi. I widzę to wokoło - ojczymowie traktują nie-swoje dziecko jak dziecko drugiej kategorii. Jak urodzi się ich dziecko to tamto najlepiej żeby się już wyprowadziło, chociaż ma dopiero 15 lat.

I nie zesraj się, a jak ci nie starcza nerw to się napij.
  • Odpowiedz
@smacznyy: Chodziło mi o płeć, „typ” identyfikuje mnie jednoznacznie jako mężczyznę/geja, a ja się identyfikuje ostatnio jako sasquatchromantic torpeda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@farew3Ell: Ale Ty p--------z XD i k---a wpadlem w siedlisko stulejem z tagu przegryw XDDDD wedlug twojego zaburzonego myslenia dziewczyna na zwiazek ma czas tylko do 21 r zycia bo potem sie zaczyna starzec i aut do komory gazowej jako odpad spoleczny XDDD wez ty chlopie wylacz tego wypoka i wyjdz z tej piwnicy wteszcie bo diedzenie w tych czterech pustych scianach ci juz siada na leb XDDDDDD
  • Odpowiedz
Dyskusja zeszla na jakies dzieciaki itd, a ja tak mysle nad tym od czego sie zaczelo, bo w sumie tez sie bardzo dobrze dogaduje z duzo mlodszymi...

... i to nie chodzi o to ze imponuje "statusem" albo "hajsem". One czesto sa po prostu takie przyjemniejsze w kontakcie, bez kija w dupie, traumy pozwiazkowej "kazdy facet to..", presji na kariere itd itd

Mam wrazenie ze ludzie drastycznie sie zmieniaja moze do 18-20
  • Odpowiedz
@DryfWiatrowZachodnich:

bo w sumie tez sie bardzo dobrze dogaduje z duzo mlodszymi... i to nie chodzi o to ze imponuje "statusem" albo "hajsem". One czesto sa po prostu takie przyjemniejsze w kontakcie, bez kija w dupie, traumy pozwiazko

A wiesz co jest przyczyną tego? To ze to są mentalne dzieci, niedoświadczone życiowo, często gesto 18 latki jeszcze są na utrzymaniu rodziców, chodzą do szkoły, jest gigantyczna przepaść między 18 a
  • Odpowiedz