Wpis z mikrobloga

Jak to jest ze obecne w wieku 29 lat lepiej sie dogaduje z 16-20 letnimi dziewczynami niz jak ja mialem te 16-20 lat, a powiem ze nie mam auta i jestem biedny wiec nie lecą na hajs, ciekawe co by powiedzialy jakbym zaproponowal im seks lub bycie zwiazku, troche sie cykam bo jak jednej 17 latce powiedzialem ze sie zakochalem w niej to zablokowala mnie...
#przegryw ##!$%@? #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #rozowepaski
  • 47
@prawiczek92: Jesteś zaburzony intelektualnie, że taki niedojrzaly jestes? Co z tego ze ma dziecko, to juz powod zeby skreslac kogos? Bo ty chcesz 30 letnia dziewice doswiadczona w lozku a wiadomo ze takich nie masz to szukasz milosci u malolaty, ktora menrmtalnie jest niedojrzala? A prawa nie bierz doslownie to ze od 15 jest seks to nie znaczy ze masz wyruchac cala podstawowke to dalej mentalne dzieci
@77023: Co to za #!$%@?? XD ile Ty masz lat chlopie? XD 15? Ze takie #!$%@? wygadujesz? Jak jestes normalnym, pelnosprawnym mezczyzna na umyśle, rozgarniętym i się w sobie zakochacie, a Ty jako mężczyzna bedziesz dbał o nia i te dziecko jako swoją rodzine i sytuacja materialna wam pozwoli na jeszcze jedno dziecko to czemu mialaby sie nie zgodzic? Jak trollujesz to prosze wyjsc, a jak nie, to chlopcze jeszcze przyjdzie
@Cantrustme: Ale ty #!$%@? jak potluczony chlopie XD a jak Tobie sie urodzi dziecko to magle masz 50 letnie doswiadczenie w wychowaniu dzieci? XDD tez masz brak doświadczenia. Tego sie nigdzie nie nauczysz, to cechy kazdy ma z nas, do dziecka musisz byc wyrozumiały go prowadzic, pokazywać, uczyć, nowotodkiem latwiej jest sie zajmowac, bo tylko przebierasz mu pampersy, utulasz do snu, uspokajasz kiedy placze, mówisz do niego bo to ważne dla
@smacznyy: Jest różnica pomiędzy wychowywaniem swojego dziecka i nie swojego dziecka i o tym pisałem. I nie każdy temu podoła.

Zatkaj uszy i głośno krzycz, wtedy może uchronisz się przed tym że ktoś mówi coś, czego nie lubisz.
@Cantrustme: Weź #!$%@? chłopie wyłącz tego wypoka i skoncz powtarzać urojenia wykopków z tagu przegryw. Dorośniesz to zrozumkesz czym jest rodzina i czy Twoja ni partnerka ma dziecko z poprzedniego zwiazku nie ma znaczenia i juz nie odpisuj chyba ze masz problem z czytaniem

NIE ODPISUJ
@farew3Ell: Ale Ty #!$%@? XD i #!$%@? wpadlem w siedlisko stulejem z tagu przegryw XDDDD wedlug twojego zaburzonego myslenia dziewczyna na zwiazek ma czas tylko do 21 r zycia bo potem sie zaczyna starzec i aut do komory gazowej jako odpad spoleczny XDDD wez ty chlopie wylacz tego wypoka i wyjdz z tej piwnicy wteszcie bo diedzenie w tych czterech pustych scianach ci juz siada na leb XDDDDDD
Dyskusja zeszla na jakies dzieciaki itd, a ja tak mysle nad tym od czego sie zaczelo, bo w sumie tez sie bardzo dobrze dogaduje z duzo mlodszymi...

... i to nie chodzi o to ze imponuje "statusem" albo "hajsem". One czesto sa po prostu takie przyjemniejsze w kontakcie, bez kija w dupie, traumy pozwiazkowej "kazdy facet to..", presji na kariere itd itd

Mam wrazenie ze ludzie drastycznie sie zmieniaja moze do 18-20
@DryfWiatrowZachodnich:

bo w sumie tez sie bardzo dobrze dogaduje z duzo mlodszymi... i to nie chodzi o to ze imponuje "statusem" albo "hajsem". One czesto sa po prostu takie przyjemniejsze w kontakcie, bez kija w dupie, traumy pozwiazko

A wiesz co jest przyczyną tego? To ze to są mentalne dzieci, niedoświadczone życiowo, często gesto 18 latki jeszcze są na utrzymaniu rodziców, chodzą do szkoły, jest gigantyczna przepaść między 18 a 22
@smacznyy: tylko ja wlasnie pisalem o takich 18-24 lata ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czesc znam na tyle dlugo ze widzialem to przejscie 18-22, i naprawde, nie ma mega roznicy. Owszem, robia bardziej dorosle rzeczy na codzien, ale wewnetrznie rewolucji nie ma.

Chociaz musze przyznac - zadnej mojej znajomej nie odpalil sie nagle tryb "kaszojad za wszelka cene"
@DryfWiatrowZachodnich: Jakie merytoryczne argumenty? XD Ty nie pojmujesz, ze 18 latka to jeszcze gówniara, która nic nie wie o zyciu i jestes zaburzony albo zatrzymales sie na poziomie 15 latka ze nie potrafisz rozmaeiac z doroslymi kobietami tylko szukasz uwagi u malolat ( ͡° ͜ʖ ͡°)