Aktywne Wpisy

Sleepypl 0
Mirabelki i Mirki, przyjmijmy hipotetycznie, że wykop przestałby istnieć - na jaką stronę/forum zaczniecie wchodzić?
Jak wyżej
- Elektroda.pl 25.5% (14)
- Forumwanda.pl 27.3% (15)
- Grupy na Facebooku 16.4% (9)
- Inne - podaj w kom 30.9% (17)
Przypomnijmy opus magnum Rumuna czyli własną grę Skeletal: Deadly Shuffle
Cóż to miała być za gra. Lata zbierania doświadczeń i wiedzy, wyśmiewania twórców gier i uważania, że on to zrobi lepiej. Tymczasem przedstawia nam prototyp j------o gówna, najtańszego klona Vampire Survivors, gdzie tego geniuszu nigdzie nie widać. Oczywiście wiem, że to był początek prac, ale nie doszukałem się informacji (oglądałem jakieś 5% tego streama, czyli mogę zrobić ludologiczną recenzję treści w nim
Cóż to miała być za gra. Lata zbierania doświadczeń i wiedzy, wyśmiewania twórców gier i uważania, że on to zrobi lepiej. Tymczasem przedstawia nam prototyp j------o gówna, najtańszego klona Vampire Survivors, gdzie tego geniuszu nigdzie nie widać. Oczywiście wiem, że to był początek prac, ale nie doszukałem się informacji (oglądałem jakieś 5% tego streama, czyli mogę zrobić ludologiczną recenzję treści w nim

źródło: comment_1618209467cxvTvgS0lxrddyS1p1s42F.jpg
Pobierz@namataj: To chyba z korzyścią dla nich, po cholere im taki koleś, który takie zdarzenie traktuje jako powód by sie przestać odzywać, ewidentnie zryty baniak.
@bartosz325: połączenia internetowe rozwiązują ten problem, na teamsach/facebooku czy watsupie normalnie odbiera obu jak oboje dzwonią do siebie
1. potrzebujesz mieć jakiś centralne miejsce w układzie, które rozwiąże ten problem
2. będzie niekompatybilne z poprzednimi generacjami
biorąc pod uwagę, że chyba większość polskich operatorów dalej nie ma VoLTE i trzeba robić CSFB do 3G oraz punkt numer 2, nawet gdyby rozwiązanie powstało, to długo byś go nie zobaczył.
to czy jest wprowadzone VoLTE łatwo sprawdzić - włączasz transmisję danych i sprawdzasz czy się wyświetla LTE/LTE+. przy próbie
@mbasasello: nienawidzę takich ludzi co n----------ą raz za razem do skutku, jak nie odbiorę to znaczy że nie mogę/nie chcę rozmawiać i oddzwonię jak będę mógł