Aktywne Wpisy
peter-sobieraj +41
Od 2 lat choruje, i żaden lekarz nie jest w stanie zdjagnozować co mi dolega (wiekszosc nawet nie próbuje).
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
darknightttt +7
https://www.reddit.com/r/Superstonk/comments/mo5kmm/confirmed_today_192_institutional_ownership_in_gme
Czego nie rozumiesz wykopku, kwiiiiii. Nie będzie short squeeze, stracisz swoje pieniądze. Kwiiiii
XD
#gme
Komentarz usunięty przez autora
@Zielonkanazawsze99: Samo z siebie nie #!$%@?. Musi nastąpić solidny skok ceny. Na giełdzie jest cała kupa tak zashortowanych spółek, więc samo nabicie krótkimi nic nie znaczy. S3 naliczyło ok. 500 takich rodzynków obecnie.
No racja. Pytanie jest w jaki sposób oni to liczą i jak to jest liczone przez finrę, bo dlaczego oni podają w ten sposób zamiast właśnie wykreślić te dane z wcześniejszych dat.
Możliwości są dwie, albo Fidelity posiada rzeczywiście zapisane akcje na dwa podmioty. W tym przypadku może to być pozycja klientów indywidualnych a druga pozycja samego fidelity która jest graczem na long.
Lub dane są mylące ze względu na