Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +98
Dobra, ja zaczynam.
Wrzucajcie tutaj największe LEGENDY tagu #blackpill
Ode mnie, jego Ekscelencja Simon Mol
Natura.
#blackpill #p0lka #tinder #biologia #natura #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #demografia #rozowepaski #niebieskiepaski #zydkrecikorba #zwiazki #dickpill
Wrzucajcie tutaj największe LEGENDY tagu #blackpill
Ode mnie, jego Ekscelencja Simon Mol
Natura.
#blackpill #p0lka #tinder #biologia #natura #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #demografia #rozowepaski #niebieskiepaski #zydkrecikorba #zwiazki #dickpill
źródło: Naturszczyk
Pobierz
AlexHunter +36
![Pościg zakończony tragicznym wypadkiem! Zginęły trzy osoby! [FOTO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a4386698d0316e2296e780f379f50450a33035e963ca1e4c5d9847b3ce4f7581,q80.jpg)

https://www.reddit.com/r/Superstonk/comments/mo5kmm/confirmed_today_192_institutional_ownership_in_gme
Czego nie rozumiesz wykopku, kwiiiiii. Nie będzie short squeeze, stracisz swoje pieniądze. Kwiiiii
XD
#gme
źródło: comment_16180673735QLHPuZ22yr9J4JyumfAFV.jpg
PobierzCredit Suisse is a Broker Dealer. Look at the filing source of 'ULT-AGG'. ULT = Unidentified Large Trader. These shares are not held by a Credit Suisse fund unlike when we talk about Fidelity for example. These are trades/holdings that CS has on behalf of their clients (the ULTs)
Więc być może część akcji jest klientów, podejrzewam że brokerzy muszą to
Komentarz usunięty przez autora
Black rock jednak po styczniowym Gamma squeezie zwiększył pozycje k 5 mln. Wychodziłoby na to że opcje styczniowe należały do Black rock. Dlaczego też Fidelity pokazało wzrost z 9.276 do trochę ponad 10 mln jak nie ma obowiązku w sokumentach 13D.
Do jutra.
Black rock posiada z RC na dzień 31/03 28 874 440 mln.
Natomiast dodać do tego Vanguard i Fidelity to 46 952 059 mln. I są to najpóźniejsze daty z 28 lutego. Pytanie czy Vanguard i Fidelity rozgrywają razem z Black Rock a wydaje mi się że chyba tak jeśli mają takie pozycje.
ETFY w tym raporcie to etfy Black Rock i vanguard głównie. Między innymi te które szortowały