Aktywne Wpisy

peanut_whu +691
Z okazji świątecznego #rozdajo jeden mirek lub mirabelka otrzyma ode mnie ręcznie wykonany pasek na wymiar, bo kto to widział, żeby człowiek chodził w jakimś syfie z sieciówki, co to się kruszy w rękach po roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
źródło: 1000061518
Pobierz
MonazoPL +139

Daj spokój. Prawdopodobnie pierwsi gracze to byli ubernerdy doty, którzy uczyli całą resztę community jak się w ogóle w to gra i tak z "pokolenia na pokolenie" przekazywali tą wiedzę dalej.
Nie wyobrażam sobie zaczęcia od zera samemu grania w LoLa i nawet nie znam takiej osoby. Każdy kogo znam uczył się od kogoś.
Jeszcze nie widziałem filmu żeby jakiś pro player chwalił nowe itemy, za to widiałem jak hejtowali. A wcale nie szukam takich video.
Sam mam podobne odczucia. Cieszyłem się z zapowiedzi zmian bo miał być większy wybór i mieli zrobić balans itemków a wyszedł klocek xD
Da się to ograniczyć, wystarczy wprowadzić parowanie graczy premade, czyli jeśli jest premade mid-top to musi grać na inne
LoL jest teraz mechanicznie bardziej skillowy niż kiedykolwiek, śmiem twierdzić, że tak samo jest pod względem makro. No chyba, że dla kogoś "siedzimy 40 minut na liniach a potem teamfight i kto wygra to wygrywa mecz" to głęboka strategia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żeby grać drużynowo w lol'a to po pierwsze musicie mieć możliwość komunikacji głosowej - to jest absolutnie krytycznie wymagane. Nie da się grać na zasadzie zgadywania o co chodzi drugiemu randomowi z zespołu albo inicjacja walki licząć że nikt w tym momencie nie siedzi w sklepi sprawdzając czy stać go na trinity.
Po drugie musicie mieć chociaż minimalne zgranie.
Tego nie ma w solo
@fiman: no wlasnie nie jest, tak pomaga bardzo. Ale to nie cs, gdzie każdy gracz słyszy i widzi
Grałem sporo w fortnite w 4 osoby i w 2 osoby. I nawet jak sie grało w 4 osoby to się dzieliło na pary. i podobnie jest w