Aktywne Wpisy

Tumurochir +239
Mała aktualizacja w sprawie zamordowanego Konrada.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.

MlCHAU +322
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani

#leagueoflegends
Jest czy nie?
Daj spokój. Prawdopodobnie pierwsi gracze to byli ubernerdy doty, którzy uczyli całą resztę community jak się w ogóle w to gra i tak z "pokolenia na pokolenie" przekazywali tą wiedzę dalej.
Nie wyobrażam sobie zaczęcia od zera samemu grania w LoLa i nawet nie znam takiej osoby. Każdy kogo znam uczył się od kogoś.
Jeszcze nie widziałem filmu żeby jakiś pro player chwalił nowe itemy, za to widiałem jak hejtowali. A wcale nie szukam takich video.
Sam mam podobne odczucia. Cieszyłem się z zapowiedzi zmian bo miał być większy wybór i mieli zrobić balans itemków a wyszedł klocek xD
No i beka bo #!$%@? asasynom dmg, skapneli sie ze adc ssa palke, dali im dashe, ozniej ogarneli ze jednak ten dash op (w sumie budowac to moga inne klasy ale na szczescie immortal shieldbow jest bardziej op dla melee które juz maja dashe xDD) i dali innym
Da się to ograniczyć, wystarczy wprowadzić parowanie graczy premade, czyli jeśli jest premade mid-top to musi grać na inne premade
LoL jest teraz mechanicznie bardziej skillowy niż kiedykolwiek, śmiem twierdzić, że tak samo jest pod względem makro. No chyba, że dla kogoś "siedzimy 40 minut na liniach a potem teamfight i kto wygra to wygrywa mecz" to głęboka strategia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MysteryMe: @Cesarz_Nieruhato: też ale jest druga czesc posta xD
moze zle sie okreslilem, chodzi mi czysto o roznice w itemkach.
Ja wiem, że jest przekonanie że gracze graja coraz lepiej, że znaja bardziej macro. Ale wlasnie chodzi o utrzymanie relacji.
Jest 1% graczy co mają diament i tylko ci gracze i lepsi są dobrzy skillowo.
Po to sa miedzy nimi roznice żeby iść na jakiś kompromis i wybrać to co ci pasuje najbardziej, jesli masz 30 min na gre to włacz ARAM lub blind pick. Jeśli masz ochotę zagrać bardzo poważną gre to włacz rankeda i bądź gotów na granie jej do końca.
Nie zgodzę się
Żeby grać drużynowo w lol'a to po pierwsze musicie mieć możliwość komunikacji głosowej - to jest absolutnie krytycznie wymagane. Nie da się grać na zasadzie zgadywania o co chodzi drugiemu randomowi z zespołu albo inicjacja walki licząć że nikt w tym momencie nie siedzi w sklepi sprawdzając czy stać go na trinity.
Po drugie musicie mieć chociaż minimalne zgranie.
Tego nie ma w solo kolejce
@fiman: no wlasnie nie jest, tak pomaga bardzo. Ale to nie cs, gdzie każdy gracz słyszy i widzi coś
Grałem sporo w fortnite w 4 osoby i w 2 osoby. I nawet jak sie grało w 4 osoby to się dzieliło na pary. i podobnie jest w loliu,