Aktywne Wpisy
MallaCzarna +122
Eh.
Tak zdaje sobie sprawę, że normalni ludzie już się ze mną zgadzają, a reszta i tak nie zmieni zdania tylko będzie hejtować ale co tam. Gdzie moge się rozpisać jak nie na wypoku? A więc
Dodałam rozdajo, do wygrania dieta bo jestem dietetykiem. No i zaczęło sie gadanie, że wybralam "gówno -zawód" i ludzie płacą mi za coś co mogą sami zrobić w fitatu albo exceluಠಿ_ಠ.
I
Tak zdaje sobie sprawę, że normalni ludzie już się ze mną zgadzają, a reszta i tak nie zmieni zdania tylko będzie hejtować ale co tam. Gdzie moge się rozpisać jak nie na wypoku? A więc
Dodałam rozdajo, do wygrania dieta bo jestem dietetykiem. No i zaczęło sie gadanie, że wybralam "gówno -zawód" i ludzie płacą mi za coś co mogą sami zrobić w fitatu albo exceluಠಿ_ಠ.
I
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
I co kierowca potem te barierki z tylu postawil? Bo przeciez nie wskoczyl tym gruzem do srodka O_o
Komentarz usunięty przez autora
@mroz3: masz racje https://goo.gl/maps/iJ6xRxfoQxtQXQa36
@mroz3 tak, początek pasa do skrętu w prawo w stronę Karkonoskiej
@ig3r: och tak dawno na wykopie nie było żadnego filmiku że zapomniałem że ten kanał istnieje
@PurpleHaze
@prawilnymireczek: Na zdjęciach widać miasto a nie autostradę. W ciężkich warunkach jedzie się wolniej.
Jechałeś tam kiedykolwiek? Jak ktoś nie jest z Wrocławia i będzie próbował z lewego pasa na skrajny prawy przy busie mógl się zdziwić i wbić prosto w to. Zresztą starczyło jechać za ciężarówka jechać i pojechać na pamięć nie spodziewając się, że coś jest bo to sam początek pasa. A tka jak mówię, znaków nie kojarzę, żeby tam były ładnie ustawione.
@Darth_Gohan: ojj, zawsze lubie takich wariatow na filmikach co z lewego pasa, smigaja przez srodkowy za ciezarowke, a pozniej na prawy bez sprawdzenia czy moga. A pozniej jeb i trafiaja na przeszkode.
Natomiast tak na takich wariatów co opisałeś to pluje.
@Darth_Gohan: jakichś ლ(ಠ_ಠ ლ) #grammarnazi