Aktywne Wpisy
lakukaracza_ +61
#powodz Serce pęka
Krolowa_Nauk +201
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Komentarz usunięty przez moderatora
@Grzabek: to jest własnie najsmutniejsze w tym wszystkim. Że są kobiety, które nie potrafią nawet tego, ja bym się założył, że nawet większość. Bo te twitchowe streamerki czy top onlyfans przyciągają cycem, ale większość z nich zarabia bo utrzymują kontakt ze swoimi "fanami". Sztuka polega na tym, że taki simp czuje się zauważony, czuje więź z nią, nie da się utrzymywać 12 tys. facetów
A jak facet pokaże jakiegoś gifa z cyckami albo coś innego bo go ktoś zbaitowal to perma a kobita za pokazanie tzipy 3 dni. ¯_(ツ)_/¯
I gdzie ci ludzie co mówią żeby kobiet nie sexulizowac?
Aż korci poprosic o zniżkę
Jakim masochista trzeba być żeby coś takiego oglądać? XD Siedzi se baba i nic nie robi. Wspaniała rozrywka.