Wpis z mikrobloga

#spispowszechny
Nie wiem dlaczego tak kwiczycie, że to takie trudne nielogiczne i wasze prawa wam odbiera. Właśnie spisałem moje gospodarstwo domowe 4 os. zajęło mi to z 10 min., nie miałem żadnych problemów.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RKarolR: Cześć człowieku którego znam ledwie z widzenia, mieszkałeś kiedyś rok za granicą, gdzie, gdzie mieszkałeś 10 lat temu, aha, adres miejsca pracy, stanowisko, pesel, a jakie narodowości odczuwasz, a religia, co z religią?
To są jednak trochę wrażliwe dane, mogą mi nie powiedzieć i co wtedy
  • Odpowiedz
@Dpdp: wystarczy posadzić ich przed kompem i niech sami wypełniają, serio to nie jest takie skomplikowane. Jak się nie chce to znajduje się problemy, a jak chce to rozwiązania.
  • Odpowiedz
@RKarolR: Nie ma ich w domu by ich posadzić ¯\_(ツ)_/¯
Naprawdę wynajem pokoju oznacza, ze nie masz pojęcia z kim mieszkasz często ,szczególnie w większych mieszkaniach
  • Odpowiedz
@Dpdp: wynajmowałem mieszkania, pokoje w przeszłości i nie wiem jakim trzeba być ulungiem by nie znać swoich współlokatorów i się z nimi nie kumplować. Toż to samo wychodzi, no chyba że jesteś piwniczakiem z wykopka.
  • Odpowiedz
@RKarolR: Ja akurat nie mam takiego problemu na podstawie bazowych danych, choć nie chcę pytać ludzi ani sadzać ich przed komputerem na przymus kiedy termin jest ograniczony, niech sobie każdy wypełni jak ma akurat czas.
Ale w pełni rozumiem ludzi którzy mieszkają z randomowymi imigrantami, nie znają ich i nawet nie potrafią się dogadać, po prostu tak czasami bywa i to powinno być uwzględnione, szczególnie, ze teoretycznie finalnie i tak
  • Odpowiedz
@RKarolR: Gościu, ale jakim prawem chcesz zmusić obcą osobę by wypełniła spis? Ja wiem że jest to niby obowiązkowe, ale jak powie że nie poda Ci danych, to nie masz prawa jej zmuszać. I co w takim wypadku należy zrobić? Pustego miejsca zrobić nie możesz, skłamać tez nie możesz... więc pozostaje po prostu nie wypełniać spisu.
  • Odpowiedz