Aktywne Wpisy

uncle_freddie +353
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +278
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

#spispowszechny #gus #kiciochpyta #pytanie
źródło: comment_1617308297j346cqV7RSiOKESiO82ZJl.jpg
PobierzTak musicie wpisywać dane wszystkich tyle razy ile macie domowników. Jakbyś miał liczną np 8 osobową rodzinę razem kewstionariuszy wypełniacie 64 xD pisowcy pewnie sprawdzają czy ktoś nie kłamie ;p
Tu jest spoko opisane:
https://niebezpiecznik.pl/post/bezpieczenstwo-spisu-powszechnego/
@Jasiu780: i tak się zastrasza ludzi, a zastraszeni następnie zastraszają kolejnych i kółko baranów się nakręca. Jak już się tak boisz, to zauważ, że lepiej nie wypełnić i zapłacić karę, niż popełnić gdzieś (nawet przypadkiem) błąd i iść do pierdla ¯\_(ツ)_/¯ współczuję wam
Tyle tylko w sądzie masz nawet prawo odmowy zeznań, jezeli "bliską" osobę mają obciążyć.
Nawet glupie śmieci, poszło w moim mieście, że MPGK kazało wypełnić ankietę, ile osób zamieszkuje dane gospodarstwo. Moi rodzice zgodnie z prawdą, napisali ze 3 (mama, tata +
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: Zacytuj konkretnie.
Podaj mi przepis, który pozwala mi rozpowszechniać wrażliwe dane obcego mi człowieka, jedynie z racji wspólnego adresu zamieszkania.
Ja skończyłem iolację 22.03. w piatek zrobilem test, jako, że 29.03 mialem byc przyjęty do szpitala. W sobotę o 1 szej w nocy sms sprawdź wynik na IKP - wchodzę, test +, objety izolacją.
Mija już 5 dzień, raz do mnie dzwonila Policja o 9 rano - dzien dobry Komenda Wojewodzka, sierżant taki i taki, sprawdzanie kwarantany, czy znajduje sie
źródło: comment_16173303566SOzUBOTqCHuh76R1fcZS9.jpg
Pobierz