Aktywne Wpisy

Mój statement co do kanału Rumuński Pies i dalszego prowadzenia aktywności memiarskiej wokół tagu #kiszak
źródło: 79763409-e8da-4f85-a31b-cc4c53663abd
Pobierz
I cyk, udało się dojść do Kennedy Meadows, oznacza to, że to już koniec pustyni i zaraz zaczną się góry Sierra . Wreszcie dostałem paczkę z butami i udało się je wymienić na nowe ( dzięki Mirkowi który polecił Saucony, chociaż to się okaże jak się sprawdzi). Zakupiłem też mini kolce na góry oraz obowiązkową beczkę na żarcie w rejonie niedźwiedzi . Ostatniej nocy udało się przypadkiem zobaczyć skorpiona, ale po tym
źródło: IMG_4262
Pobierz

źródło: comment_1617197922tkKcmIlIp95nJ2OQBJXVTu.jpg
PobierzTrzeba dodać że zwolnienie chorobowe anuluje urlop i ów niewykorzystany wraca do puli.
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem kto by na tym gorzej wyszedł.
@suqmadiq2ama:
@wooster: czyli jak poważniej zachorujesz to zdychaj z głodu. Super polityka pracownicza, godna Krula. Świat przystosowany dla pięknych zdrowych i młodych, a reszta niech gnije.
Bo oczywiście takie koncepty jak to, że pomoc wykwalifikowanemu pracownikowi do zdrowia dzięki chorobowemu (i dzięki temu oszczędności na wdrażaniu i szkoleniu nowej osoby, bo stary pracownik nie zdechnie z głodu) pozwoli zaoszczędzić pracodawcy