Aktywne Wpisy

123_ +218
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

inwestuj w siebie, jak cię ciągnie do kompa, to szlifuj programowanie, grafikę, będzie to procentowało
nie trać czasu na granie, lepiej pouczyć się drugiego języka
ćwicz leniwa kupo
nie sprzedawaj krypto za szybko
gadaj z dziewczynami, jak się nie uda, to będzie kolejna, nie przejmuj się ¯\_(ツ)_/¯
Nikt mnie nie pchal w te strone i teraz juz za pozno (╯︵╰,)
@Heroina340: w wieku 17 lat jedną z imprez chciałem tak ominąć, ale jednak poszedłem - jestem od 12 lat z różową, która mnie wtedy zaprosiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Heroina340: Ja bym powiedział, że to ten czas gdy ma się odpowiednio wysoki metabolizm. Mam 30. Jak miałem 20, to sobie jakoś nie żałowałem, ale z umiarem (nie chodziłem nastukany co weekend). Tak czy inaczej problemem nie było dla mnei imprezowanie do rana, szybkie odespanie i o 10-11 człowiek był zdatny do życia. Dziś to na samą myśl takiej
@Heroina340: przecież to strata czasu dla młodego człowieka, kontaktów biznesowych raczej tam nie zdobędziesz xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@PjeseczeQ: w jakiś sposób chcesz przemyśleć ścieżkę kształcenia?
Zdobądź podstawowe kwalifikacje w sferze która Cię interesuje, idź do pracy na pół etatu albo na staż żeby poznać od strony praktycznej rzeczywiste potrzeby i problemy klientów w branży która Cię i teresuje, załóż własną firmę i edukuj się dostosowując do kierunku rozwoju Twojej
Komentarz usunięty przez moderatora
@Heroina340: Brzmisz jak koledzy z pierwszego roku, którzy już po pierwszym semestrze wylądowali w woju.
To słaba rada.