Aktywne Wpisy

Maudee +119
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Drogomir +36
Ej, a nie jest czasem tak, że szerszy rozstaw oczu daje przewagę w ocenie odległości? Verstappen ma przewagę genetyczną.
#f1
#f1
źródło: 1000032545
Pobierz

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez autora
1. nie sprzedawaj tych bitcoinów.
2. Dokup więcej.
Ja też sobie myśle, ile to człowiek czasu stracil na nerwówkę przed lekcjami, jakby to miało cokolwiek znaczyć w przyszłości.
nie bierz opioidów - na sportowo nie da się w nieskończoność
Jedz na Woodstock czym prędzej.
@Heroina340: Do tego dodałbym: ćwicz według planu i wyznaczaj sobie spełnialne cele i rób postępy. Niech każda wizyta na siłowni nie będzie zawodami który z kumpli więcej wyciśnie na ławeczce niezależnie od techniki.