Aktywne Wpisy
grzemiak +648
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
splinter96 +130
Wg statystyk wykopu @WielkiNos założyła konto 2 lata i 8 miesięcy temu, w tym czasie miała 25000 akcji, z czego około 21500 to wpisy/komentarze. Średnio więc zamieszcza tu około 22 wpisy/komentarze dziennie.
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Nagle moja mama wypala:
Zabiło mnie to, na wiele lat. Jest środek nocy i właśnie to do mnie wróciło.
Wszystko robię źle, nawet źle się cieszę. Moja siostra jest idealną córką a ja się do niczego nie nadaję.
Dostałam wtedy lalkę, nie lubiłam się bawić lalkami, wolałam grać w szachy albo czytać książki i rysować planety. Co jakiś czas mama narzekała, że nie bawię się moją lalką tylko leży w kącie a twoja siostra to tak się fajnie zawsze bawiła swoją XD
Trzymaj się Mirabela
W te święta z kolei wyszły z pokoju, gdy z przejęciem próbowałam coś opowiedzieć, więc poszłam do siebie. Parę godzin później siedziałysmy razem na dole, ja z psem, one coś robiły dosłownie z 2-3 metry ode mnie. Siostra się pyta mamy gdzie jestem, mama na to, że pewnie znowu
Jestem za to pewna, ze dasz rade wytrzymac jeszcze troche. Pomysl w tym czasie o sobie i jak sobie pomoc.
Fejk and gej
@Kimvu: mieszkacie gdzieś poza Polską? Otwieranie prezentów rano widziałem tylko w filmach..
No chyba że to bait ( ͡° ͜ʖ ͡°)