Aktywne Wpisy

BELM0ND0 +215
K---a, jakim on musi być bogiem w Argentynie. Niektórzy ludzie pewnie mają ołtarzyki z jego zdjęciami na chacie xD Wyobraźcie sobie, że ktoś taki grałby u nas w reprezentacji i ciągnął całą drużynę do finału na mundialu drugi raz z rzędu. Piękne uczucie to musi być. GOAT.
#mecz
#mecz
źródło: temp_file4920991951552400998
Pobierz
KladzSie +123
Siedzi se pod blokiem już z godzinę #smiesznypiesek
źródło: 1000001462
Pobierz

źródło: comment_1616851403AjTBZiIDtxEeVM6riMuo42.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie jest. Napisałem wyraźnie, że to oferta kierowana do przegrywów, a nie do normików.
Ale co to znaczy być słabym? Można być silnym fizycznie a słabym psychicznie. Kiedyś tężyzna i emocjonalna szorstkość dawała może jakąś przewagę i zapewniała dobrobyt (kto lepiej się bił ten miał więcej) ale dzisiaj
Co do tego, co proponuje lewica: ja bym powiedział, że tacy ludzie patrzą na kwestię inceli z zupełnie innej perspektywy. Nie mają propozycji na rozwiązanie problemu, bo to nie ich problem (przynajmniej na razie, a niektórzy się sami oszukują). Po drugie, odwracają kota ogonem i promują narrację "bycia samemu sobie
Mireczku, polemizujesz z czymś czego nie napisałem. Specjalnie w nawiasie dodałem "ewolucyjnie niedostosowany", żeby była jasność o czym mówię w sensie siły/słabości, po angielsku to evolutionary fitness i w tym sensie silny/słaby odnosi się do warunków środowiskowych. To że często w królestwie zwierząt oznacza to konkretnie siłę fizyczną, to zupełnie inna kwestia, której nawet tu nie