Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Melkovva_ +7
Mam pytanie do #rozowepaski
Czy mogłybyście być w #zwiazki z niebieskim który korzystał z usług #divy ?
Bo dla mnie to np kuźwa niemożliwe by było wiązać się z k--------m.
Zapraszam do dyskusji
Czy mogłybyście być w #zwiazki z niebieskim który korzystał z usług #divy ?
Bo dla mnie to np kuźwa niemożliwe by było wiązać się z k--------m.
Zapraszam do dyskusji

4 razy pytałem, 4 razy nie uzyskałem odpowiedzi. Po co?
Rozumiem dać to do gabinetu czy salonu za tv / konsolą. Ale w kuchni? Każdej sypialni? Łazience (o tym też mowa?)
Oswieccie mnie proszę jaki w tym sens czy to kolejny wykopowy mit ślepo powielany.
#budujzwykopem #budowadomu #remontujzwykopem
Specem nie jestem, ale dla mnie pokój != pomieszczenie. Pokój to pokój, łazienka i kuchnia to nie pokój.
@powaznyczlowiek: lodówki nie podłączysz skrętką, pralki też nie, głośnika do muzyki też nie, odkurzacza też nie, żarówek też nie.
Niektóre laptopy zgubiły gniazdka pod kabel sieciowy, nie każdy telewizor on-line ma wejście.
Gniazdka ethernetowe będą pełniły tą samą rolę co gniazdka telefoniczne. Na etapie budowy śmiesznie tanie, a później śmiesznie zagipsowane na amen.
Miałeś kiedyś w ogóle taki problem czy tak się tylko d----------z dla sztuki? XD ja miałem i wiem o czym mówię
Także ten.. no i tak jak kolega wyżej napisał - zawsze w to miejsce możesz wpiąć acces point. Jak duży dom to jeden router może tego nie ogarnąć.
@ATAT-2: coraz więcej sprzętów AGD korzysta.
No tak. W sypialni różne rzeczy się podłącza, radio internetowe, telewizor, z dostępem do domowego NASa... Pewnie, że to wszystko da się załatwić wifi. Ale kabel lepiej mieć i nie wykorzystać, niż nie mieć i żałować. Kabel jest tani, danie go wszędzie na etapie budowy to naprawdę niewielki koszt. A może się przydać.
@powaznyczlowiek: a ekranuje? AP montujesz w miejscu niewidocznym, ale dającym najlepsze pokrycie. Proponuję sufity.
Tak, mam gniazdka ethernetowe. Puste. Nawet konsolę mam po wifi. Wszystko mam po wifi. Po kablu byłoby lepiej, ale nie potrzebuję lepiej niż „na tyle dobrze, że nie zwracam na to uwagi”.
@ksiak: co innego kącik z elektroniką, gdzie wpinasz kablem co tam potrzebujesz, a co innego końcówki do konsumpcji.
Wsadzisz w ścianę gniazdko pod telewizor, a za rok wymienisz na projektor. Projektor pójdzie na wifi (bo gniazdka z drugiej strony nie ma), a to co jest zagipsujesz pod ekran.
Nie jestem miedzio-fobem, jak skrętka daje ci komfort psychiczny, to jak najbardziej, montuj. Po