Wpis z mikrobloga

Somsiad poprosił o dokręcenie i sprawdzenie Tribana (RC500) jak dojdzie do niego paczka. W związku z tym, że sąsiad jest uziemiony do poniedziałku, kusi mnie trochę aby spróbować zdjąć oponę xD. Tylko nie wiem czy mam tyle bigosu i siły w rękach żeby ją założyć ponownie :D.
p.s
Niezmiennie uważam, że to jeden z najlepszych rowerów jeżeli chodzi o cena/sprzęt/jakość.
#szosa #wykoptribanclub #canyon #genesis
Pobierz uysy - Somsiad poprosił o dokręcenie i sprawdzenie Tribana (RC500) jak dojdzie do nie...
źródło: comment_1616006591PlylfP7fJq1VqawcLCtWah.jpg
  • 54
@uysy: @troglodyta_erudyta: zgadzam się z Wami bez dwóch zdań, że bezpieczeństwo najważniejsze. Dlatego podstawa to dobre oświetlenie, nawet do jazdy w dzień (bo po zmierzchu to nikt rozsądny chyba bez oświetlenia nie jeździ), odblaskowe elementy na ubraniu/rowerze/kasku, etc. Jednak te plastykowe odblaski na szprychach jakoś do mnie nie przemawiają - zaburzają mi "estetykę" roweru. Jeśli komuś nie przeszkadzają to się już nie czepiam ¯\_(ツ)_/¯ (żeby nie było - w ustawkach
@uysy " kusi mnie trochę aby spróbować zdjąć oponę xD. Tylko nie wiem czy mam tyle bigosu i siły w rękach żeby ją założyć ponownie :D." o tutej synek! Komentarzy nie czytałem ¯_(ツ)_/¯ teraz poczytałem i wszystko jasne ( ͡º ͜ʖ͡º)