Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1003
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Xiaomi Viomi V3
Roborock S5 vmax
Budżet założyłem sobie max do 2000pln, ale wiadomo im mniej tym lepiej. Czy ktoś z Was korzystał, z któregoś z tych modeli? A może uważacie, że jest jakiś lepszy wybór w założonym budżecie? Bardzo proszę Was o opinię.
#odkurzacz #xiaomi #roborock #viomi #agd #sprzatanie #chinskiecuda #robot
źródło: comment_1615892945fPdmzOQZgkFZgWvrQEIgoe.jpg
Pobierz@JohnnyGavlacci: Mam, używam, jest ok. Żona szperała w opiniach i wybrała ten. Toteż nie jest to jakiś ślepy traf.
Odkurzanie puszczam codziennie, mopa co 3-4 dni, w zależności od potrzeb. Nie eliminuje
@ZKPP: Siaomi ma podstawkę z takiej miękkiej pleksy, która jest do przystawienia do stacji ładującej by właśnie nie trzeba było zaraz zdejmować mopa. Odkurzacz wjeżdża na to i na tym się zatrzymuje. Tu raczej nie chodzi o samo urządzenie ile o podłogę- panele czy
Odkurza regularnie 1-2 razy dziennie i szczerze polecam. Na Aliexpressie można wyrwać za mniej niż 1000 zł a tu masz wszystko łącznie z funkcją mopa.
Ale o nim za wiele nie poczytasz bo dopiero wychodzi. S5 max z Ali z Hiszpanii kupiłem za 1550,
sam odkurzacz kupowałem przez Morele - gwarancja wtedy jest u nich, nie trzeba wysłać do chin
Poczytaj sobie recenzje od @sebekss
Ja ustawiłem automatyczne sprzątanie codziennie zanim wrócę z pracy od poniedziałku do piątku i więcej nie poświęcam mu czasu. Na początku oczywiście
Opróżnianie pojemnika to luz. Nie syfi się. To trwa pare sekund bo to po prostu pudełko które wytrząsasz nad śmietnikiem i tyle. Stacja na
źródło: comment_1616598365tzDpDbACSDx7oaZU5qmkOI.jpg
Pobierz@JohnnyGavlacci: Będzie służył. Mój siajomi działa już 3 miesiąc, codziennie odkurza, mopuje i jestem bardzo zadowolony.
@JohnnyGavlacci: No ale to już mercedes w porównaniu do v3. Ja szukałem w granicach 1700 i wg mnie nie był lepszy (aczkolwiek robomax jak się ma dom ze schodami mógł być lepszym wyborem. Ja nie mam więc postawiłem na moc + baterie). Ja jednak nie chciałem mieć też stacji dokującej bo tak to mi wjezdza pod szafę i go nie widać i nie szpeci a takiego klamota to bym