Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
Olx sprzedaje podróby dosłownie wszystkiego co się da
Olx : "no i co? ¯\_(ツ)_/¯"

Ktos sprzedaje perfumy z zary:

No i obok widok pięknych oryginalnych perfum tom forda wartych ponad 1000 zł sprzedawanych za 70 zł bo mogą na tym niezły biznes ubić ( ͡ ͜ʖ ͡)

#perfumy
Zimnok - Olx sprzedaje podróby dosłownie wszystkiego co się da 
Olx : "no i co? ¯\\(ツ...

źródło: comment_1615833763sSE5PNvw8lc9KhkZHrCupl.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zimnok usunęli Ci ogłoszenie z perfumami z Zary? Mi dziś zdjęli ogłoszenie z Givenchy, że niby nieoryginalne, gdzie nawet miałem batch podany. Napisałem do nich, żeby wyjaśnić o co chodzi, to odpisali, że dostali zgłoszenie od producenta, że podróby sprzedaje xd perfumy miałem oczywiście legit
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DonCebulione: tyle że to była zwykła PRZESYŁKA OLX i wszystko było standardowo, jedyna różnica że ziomek zamówił do jakiejś żabki poczta zamiast paczkomatami
Ale myślałem że ta przesyłka olx jest bezpieczna i nie muszę się martwić...

@gruby200:
Dokładniej to sam dałem status na zakończone bo typek pytał się czy mam więcej skoro ogłoszenie aktywne, pomyślałem że je zakończę bo jeszcze inni ludzie będą pytać niepotrzebnie i targować się.
  • Odpowiedz
@Zimnok:
Może nie ma blisko paczkomatu, a Żabkę ma blisko. Swoją drogą, można do Żabki? Dobrze wiedzieć.

Na szczęście to Zara 9.0, a nie VUI PUIG, więc strata nie wielka, ale niesmak pozostał.

@gruby200:
Ja raz zglosiłem jedną "perfumerię" na Olx. Gość miał tanio Opium, proszę go o zdjęcia, żeby robić legitcheck. Reszta w skrinie, gość nachalny, a potem go zgłosiłem
WujekAtom - @Zimnok: 
Może nie ma blisko paczkomatu, a Żabkę ma blisko. Swoją drogą,...

źródło: comment_1615841807JzbmQkZetae7IPLuvz2oEe.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@boubobobobou w moim przypadku to nie Zara tylko niby Givenchy. Oczywiście w to nie wierzę, ale po tej odpowiedzi od olx szkoda mi czasu na przepychanie się z kimkolwiek, więc nie drąże dalej i sram na nich
  • Odpowiedz