Aktywne Wpisy

uranium14 +112
SmutnoMi 0
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Olx : "no i co? ¯\_(ツ)_/¯"
Ktos sprzedaje perfumy z zary:
No i obok widok pięknych oryginalnych perfum tom forda wartych ponad 1000 zł sprzedawanych za 70 zł bo mogą na tym niezły biznes ubić (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#perfumy
źródło: comment_1615833763sSE5PNvw8lc9KhkZHrCupl.jpg
PobierzBo olx należy do allegro, to co się dziwić eh....mam nadzieję, że wszystko się dobrze potoczy Miras :/
Ale myślałem że ta przesyłka olx jest bezpieczna i nie muszę się martwić...
@gruby200:
Dokładniej to sam dałem status na zakończone bo typek pytał się czy mam więcej skoro ogłoszenie aktywne, pomyślałem że je zakończę bo jeszcze inni ludzie będą pytać niepotrzebnie i targować się.
Może nie ma blisko paczkomatu, a Żabkę ma blisko. Swoją drogą, można do Żabki? Dobrze wiedzieć.
Na szczęście to Zara 9.0, a nie VUI PUIG, więc strata nie wielka, ale niesmak pozostał.
@gruby200:
Ja raz zglosiłem jedną "perfumerię" na Olx. Gość miał tanio Opium, proszę go o zdjęcia, żeby robić legitcheck. Reszta w skrinie, gość nachalny, a potem go zgłosiłem
źródło: comment_1615841807JzbmQkZetae7IPLuvz2oEe.jpg
Pobierzźródło: comment_1615844497nHUzuGrfetAf8piT8B7xz0.jpg
Pobierz@gruby200: Nie mogę w to uwierzyć, że Zara uznała swój produkt za podróbkę i jeszcze napisała do olx - co tu się...? Może do Zary napisz? :D