@Nilfgaardczyk: w polsce eszystko dlugo trwa,dzisisj pampalini zlozyl papiery na szczura przeciez,spokojnie pozyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie taka sytuacja nie bedzie wiecznie trwala
@Lord_of_Goat_88: Jakie dzisiaj? On już ponad miesiąc temu chodził po komisariatach i innych instytucjach. Mimo wszystko mam nadzieję, że w końcu ktoś zajmie się tym tematem, bo i zaśmiecanie lasu przez menela jest chore, a i płacz szczura po takim mandacie byłoby pięknie oglądać! Więc trzymam kciuki bombolini!
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#kononowicz #patostreamy
źródło: comment_1615820766waAtST14yHoZqkBz5LZoyZ.jpg
PobierzMimo wszystko mam nadzieję, że w końcu ktoś zajmie się tym tematem, bo i zaśmiecanie lasu przez menela jest chore, a i płacz szczura po takim mandacie byłoby pięknie oglądać! Więc trzymam kciuki bombolini!