Aktywne Wpisy
PrawaRenka +345
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +75
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Typowy biznes po polsku - przyklej logo na chińszczyznę, pomnóż cenę razy kilka i kłam w opisie, że to top światowy produkt, nr 1 w Polsce, polecany przez najpotężniejszych barberów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więcej w komentarzu.
#januszebiznesu #chinskacebula
Polaka nigdy nie zadowolisz. Najlepiej jakby zrobili własny produkt i tańszy niż ten od chińczyka i jeszcze w promocji cos dali xD
Np jak te prestiżowe maty w Polsce po parę stów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PanManieglev: co ty gadasz za bzdury xD w usa sprawa w sadzie. To jest wlasnie amazon FBA i Ta sa resellerzy.
@asdfghjkl: niewiarygodne, głupiego Polaka nie zadowala odsprzedaż dwa razy drożej. Ma czelność oczekiwać albo lepszej jakości, albo lepszej ceny, albo gratisu jak już nic poza nim nie umieją zaoferować XD
Jaki naród poklepujesz po plecach za to że kupują przez pośrednika sprowadzającego z Chin zamiast bezpośrednio z ciekawości?
@KochanekAdmina przecież wiem co to jest hurt, to OP odkrywa "spisek" jak działa handel.
Napisałem że to poniżej progu opłacalności bo gdyby sprzedawać po tej cenie która mu się wydaje zawyżona a kupować po cenie z ali nawet nie wyjdzie się na zero. Sklep musi kupić dużo taniej niż te 68 żeby sprzedać w Polsce za 130 i mieć z tego zysk.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi do głowy przychodzi tylko austryjackie Miele, ale nawet oni już tańszą linię sprzętu (pralki tańsze niż 3000zł) zlecają do produkcji chinom.
Najbardziej mnie śmieszy januszerka takiej Manty, która chwali się "polskimi zakładami" że niby "patrz my w polsce