Aktywne Wpisy
Anacron +99
Słowo na niedzielę.
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Stgx +238
Typowy biznes po polsku - przyklej logo na chińszczyznę, pomnóż cenę razy kilka i kłam w opisie, że to top światowy produkt, nr 1 w Polsce, polecany przez najpotężniejszych barberów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więcej w komentarzu.
#januszebiznesu #chinskacebula
@smacznyy: @100leja: pytałem swojego fryzjera i ponoć dostawcy sprzętu fryzjerskiego też wciskają te maszynki po kilka razy drożej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Iskaryota: widzę, że wyjeżdżasz tu z największymi graczami polskiej sceny gospodarczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@DzieckoSzczescia: w takim razie niech w opisie napiszą "maszynka za 60 zł z aliekspress z szybką wysyłką, fakturą i gwarancją" zamiast tych kłamstw? Chyba nie powinno być problemu, by to zrobić? Czy jednak prowadzenie firmy po polsku wymaga okłamywania klienta prosto w oczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Koszt z ali masz 72 PLN. Dolicz 10 koszt przesyłki, masz 82.
Teraz od ceny brutto odejmij VAT, masz 105 PLN.
105-82=23. Odejmij podatek i co? Sklep ma 18,50 z takiej maszynki. ZŁODZIEJ!
@hitherto: ja nie mówię, że złodziej, bo może sprzedawać i po 1000 zł. Ja mówię, że K Ł A M C A. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hitherto: @100leja: tak samo, jak innowacyjne drewniane okulary z aliexpress "produkowane dla nas od 2013 roku przez Gepetto z Wrocławia, którym zaufali Szymon Majewski i Kuba Wojewódzki" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://weargepetto.pl/kolekcja/preorder/boney-nakladka-navy