Wpis z mikrobloga

Budowlańcy obszczali mi w nowej łazience kibel. Autentycznie, pier*** nie trafił i to tak zostawił, teraz wyschło i widać dokładnie, że to na pewno nie pies. No *********
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@agaciksa: jak pracowałem w Anglii na budowie to jedna ekipa wymieniała kibel bo właściciel sobie nie rzyczyl żeby go ktokolwiek używał. I na czas budowy był zostawiany stary kibel dopiero na wyjściu się nowy zakladalo
  • Odpowiedz
  • 2
@bazylo: No kurde, przez tego z---a muszę teraz psa przepraszać, bo jego najpierw posądziłam, a on był grzecznym chłopcem i jak widać lepiej od Ukraińców ogarnia toaletę ( ͡° ʖ̯ ͡°) dopiero jak zovaczylam nalane pod deska to zrozumiałam, że to nie pies bo by nie sięgnął XD

@Mrrilb: Tylko ze łazienkę już skończyli, a reszty nie. A nie dało się zostawić starego kibla,
  • Odpowiedz
  • 1
Ja pi****e jakie kmioctwo. Daj nazwę firmy i foto kibla. Wstydu im narobimy rozklejając1000 stron na mieście
  • Odpowiedz
  • 1
@mateusz-zahorski: wynajęłam firmę. Miałam już 2 Polaków i to są 3-ci Ukraińcy. Uciekają ode mnie, wszyscy XD
@Mrrilb: No tak, tylko, że to robiły inne osoby tak końcowo i ten pan który robił łazienkę się już tu nie pojawi. Zreszta się mu nie dziwie, bo tez s***** wykonał „przeniesienie wentylacji” jako doklejenie kratki metr dalej, bez żadnej rury czy czegoś bezpośrednio do komina XD po prostu fachowcy <3
  • Odpowiedz
@markhausen: gdzieś to trzeba wylewać nie stety . Ale fakt kibel dużo nie kosztuje i przy naprawdę dużym remoncie warto to zrobić. Sam pracuje w budowlance no i gdzieś się odlać za dnia trzeba siły nie ma .
  • Odpowiedz
@agaciksa:
> wynajęłam firmę. Miałam już 2 Polaków i to są 3-ci Ukraińcy. Uciekają ode mnie, wszyscy XD .

Uciekają bo pewnie jestes p------a, szoruj ten kibel i elo nie marudzisz. Albo sama rob

• Odpowiedz
  • 1
@Pawicaa: oczywiście, już spuszczam głowę i przepraszam, że wymagam czegoś, za co zapłaciłam + podstawowej kultury jaką jest trafianie do toalety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz