@rockybalboa_2: Oni myśleli, że zrobią sobie telewizje w internecie. Tak samo jak to robili przez 20 lat tylko bez irytującego szefa, który coś chce albo coś mu się nie podoba. Tylko oni, ich ego i fani gotowi do lizania po fiutach. Każdy kto psuje ten obraz jest wrogiem.
@rockybalboa_2: Testoviron to jednak dobrze zawsze podsumowywał Polaków. Czemu u nas nic nie może być na pozytywnie zrobione? Wszystko musi być z taką napinką, nerwami, pogardą i wieśniactwem. "Ja jestem kimś! Jak śmiesz się nawet do mnie odezwać z czymś innym niż pochwałą!?" Smutne. Nie wiem czy gdzie indziej jest znacznie lepiej, ale żyję tutaj i jest to po prostu przykre...
@tfutim Najpierw zapowiadali, że od lutego będzie nowy sponsor i ciekawe osoby w HP. Potem gdy w lutym nic się nie działo zapowiedzieli, że mają miesięczną obsuwę i zacznie się od marca. Tymczasem mamy drugi tydzień marca i ani widu ani słychu o sponsorze i petardach w HP. Po prostu raczej zrobili nas w ch**a.
@thampel5: Nie zdziwyłbym się. Było ostatnio zebranie zarządu, które było wielką reklamą Lotto czyli kolejnej państwowej spółki, nie wspominając, że Stano czerpie od lat ze źródła państwowych spółek(Orlen, Lotto, PKO BP)
Jakie są wasze najbardziej znienawidzone perfumy? U mnie: Erba Pura, Versace yellow diamond i miejsce honorowe otrzyma the office od jeremiasza #perfumy
źródło: comment_1615282514PZdPxyPfGGSyzsZ8wzIBz1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
xDDDD
Jakie chciałbyś zmiany?
No te które zapowiadaliście..
.....nie podoba się, to nie oglądać.
Komentarz usunięty przez moderatora
@AntyUnia2020: coś czuje że ten nowy sponsor to miał być Orlen xD