Aktywne Wpisy

leonid_bialkow +18
Sophos +5
Najgorszy stan depresji nie wygląda tak, jak myślisz. To nie jest leżenie w ciemnym pokoju z zamkniętymi roletami i „nic nie czuję”. W tym stanie z prawdopodobieństwem bliskim pewności i tak nic sobie nie zrobisz.
Najgorsze jest coś zupełnie innego. Wstajesz rano. Odwozisz dzieci. Idziesz do pracy. Odpowiadasz na maile. Na pytanie „wszystko ok?” rzucasz „ok” i dorzucasz uśmiech, bo tak trzeba.
Z zewnątrz – maszyna działa bez zarzutu. W środku – już dawno
Najgorsze jest coś zupełnie innego. Wstajesz rano. Odwozisz dzieci. Idziesz do pracy. Odpowiadasz na maile. Na pytanie „wszystko ok?” rzucasz „ok” i dorzucasz uśmiech, bo tak trzeba.
Z zewnątrz – maszyna działa bez zarzutu. W środku – już dawno

źródło: comment_1614679802FLsQI8S4InOKv2E4ccvKQL.jpg
Pobierz@wiem_wszystko Są miejsca, gdzie meterotyty spadają częściej?
@se_mallo: Pewnie wyłonczyli Tiwi i włonczyli myślenie.
Empatia kończy się też gdy to ma realny wpływ na moje życie. Ograniczanie go od roku w imię czego?
Prawdopodobieństwo na podstawie danych z NASA to 0,0000625% czyli 1/1600000.
wgl wg nasa ziemia to kula xD więc ja bym w te ich nałkowe wyliczenia nie wieżył xD
Z resztom, mam znajomego menża kuzynki, co go jebła kometa i ciotkę też!!!!! Walneło jom w głowe wgl ałe szczęście, że miała beret więc nie drasło jej! Ale coś mi te obliczenia nasa śmierdzom, jak licze to tak ze 2-10% jest że cie meteoryt trafi! Bynajmniej my myślmy samodzielnie w tym