Wpis z mikrobloga

@Moseva: od mniej więcej dwóch miesięcy mam nowego współlokatora i zauważyłem całkiem niedawno, że robi trochę dziwnych rzeczy. Na przykład jak z-----a się pralka to przez 3 dni moczył swoje ubrania w wiadrze od mopa XD Obstawiałbym, że to on, bo z poprzednimi mieszkam już ponad pół roku i nic zaskakującego się nie działo. Mówił, że 5 marca wyjeżdża, mam nadzieję że tak będzie, wtedy przeczekam bez małysza.

Z resztą
  • Odpowiedz
@Deathblow: odkręciłem wodę na max pod prysznicem tak, że nie nadążała spływać i spuściłem wodę w kiblu. W obu miejscach nic się nie cofnęło, tylko ładnie spłynęło. Nie wiem czy to wiarygodny test, ale to mi przyszło do głowy.
  • Odpowiedz
@basrantonzx23: o fuuu xD
Te moczenie prania w wiadrze od mopa brzmi obrzydliwie
przecież tym się zmywa podloge w korytarzu, na której mogło się przynieść gowna z dworu. Albo płytki w łazience na których może być resztka sikow.
Żaden człowiek z wyobraźnia nie wsadziły swoich koszulek do wiadra od mopa xD I to na 3 dni XDDD JPRD.

Co do odpływu, to musiałby się z----c zawór zwrotny, co w blokach
  • Odpowiedz
Raport z miejsca zbrodni jest następujący: akurat niedawno kupiłem kreta, bo był zapchany odpływ (teraz wszystko nabiera sensu xd) no i miałem prawie całą butelkę, to z 500ml tam w------m razem z gorącą wodą, a później jeszcze dolałem i zostawiłem.
Zalety:
- nie zrzygałem się,
- wygląda jak nówka, moje życie nie będzie już takie jak było, ale kto nie widział to nie straci zaufania do społeczeństwa.
  • Odpowiedz
Kiedyś myślałem, że jak mam lokatora który do 5 rano wali żubry i gra w CSa, co wiązało się z tym, że czasem darł mordę o 3 w nocy do swoich internetowych kompanów to mam p--------e. Dzisiaj zmieniłem zdanie.

Idę spać, a wy pamiętajcie żeby nie srać pod prysznicem.
  • Odpowiedz
@Deathblow: ja kiedyś wynająłem na szybkości kawalerkę, w której rurka odpływu z pralki była włożona w rurę od kibla (wyłamany kawałek i opędzlowane silikonem, żeby utrzymać standard pracy). Do tego ta rurka nie była założona według instrukcji, czyli taki zawijas na kształt „n” o odpowiedniej wysokości, tylko od razu do sraczrury. Zorientowałem się po pierwszym praniu, jak ze środka waliło kanalizacją oraz stała brązowawa woda. Okropny widok. W tym samym
  • Odpowiedz