Aktywne Wpisy

stndix +1162
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +58
Czy Wy też czasem macie wrażenie, że idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposób nadużywana? W tym roku aż 26 osób dodało mnie na czarno, co mnie szczerze mówiąc zdziwiło. Pewnie większość z Was mnie w ogóle nie kojarzy i macie w tym pełną słuszność; wstawiam może 5-10 komentarzy/postów miesięcznie, większość to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdę zastanawia mnie funkcjonowanie
źródło: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

Jakie chlodzenie (zwykle, nie zane wodne) do tego procesora?
(zasadniczo podzespoly wymieniam co 7-10 lat, o ile cos wczesniej nie przestanie dzialac)
- Intel Core i9 10850K 559€94
- Gigabyte Z490 Aorus Ultra 349€94
- Corsair Vengeance LPX Black - 2x32 Gb (64 Gb) DDR4 3200 MHz CL16 396€95
- Western Digital WD Blue M.2 1Tb 145€96
- Enermax MARBLEBRON 750W Bronze 104€95
Suma: ~1550 eur
Grafika, obudowa, hdd zostaja ze starego komputera.
#pcmasterrace #komputery #pytanie
dziekuje. Bede pewnie jeszcze was meczyc pozniej ;)
lepiej tak?
Intel Core i9 10850K 479€95
Asus ROG
Tylko nie czekaj kolejnych 7 lat z kolejna wymiana ;)
@emissary: jesli nic nie przestanie dzialac, to mniej wiecej wlasnie tyle bede czekac :D dlatego napisalem 5-8 ;)
@taju: to nie te czasy, postęp ruszył. Sam miałem 8 lat 4790k ale teraz masz przyrosty +20% na generację.
w skrocie:
Cruciale ballistix są np. W wersji 3600Mhz przy 2x32GB. Polecam, dobre kości