Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mirki potrzebuje porady prawnej. #prawo
otoz #!$%@? rozwalilem 3 lusterka i mnie zlapali, teraz mam sprawe w sadzie. szkody na ~10k bo #leasing. czy moge sie jakos dogadac z tymi ludzmi?
prokurator mowi ze dostane za to odrobki 8msc po 20h.
Problem polega na tym ze nie stac mnie na zaplate tego, czy da sie dogadac z tymi ludzmi zeby zaplacic mniej za te lusterka? to az tyle
mirki potrzebuje porady prawnej. #prawo
otoz #!$%@? rozwalilem 3 lusterka i mnie zlapali, teraz mam sprawe w sadzie. szkody na ~10k bo #leasing. czy moge sie jakos dogadac z tymi ludzmi?
prokurator mowi ze dostane za to odrobki 8msc po 20h.
Problem polega na tym ze nie stac mnie na zaplate tego, czy da sie dogadac z tymi ludzmi zeby zaplacic mniej za te lusterka? to az tyle
WielkiNos +123
Współczesny świat. Po lewej stary 14 letni pies z rakiem, który pewnie za rok albo pół i tak umrze. Kwota mimo to prawie uzbierana. Wpłaciło ponad 3000 osób.
Po prawej młody chłopak, który miał całe życie przed sobą. Podobna kwota, uzbierana tylko mała część. Wpłaciło 2700 osób mniej niż na psa. Tego człowieka już z nami nie ma.
#psiarze #bekazpodludzi #dogpill #takaprawda #pomagajzwykopem
Po prawej młody chłopak, który miał całe życie przed sobą. Podobna kwota, uzbierana tylko mała część. Wpłaciło 2700 osób mniej niż na psa. Tego człowieka już z nami nie ma.
#psiarze #bekazpodludzi #dogpill #takaprawda #pomagajzwykopem
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Sierzant_Stuleja: och, biedactwo, od stu lat ludzie noszą maseczki, lekarze czasem przez 8h mają je na twarzy ale sierżanta stuleję przerasta założenie maski xD
Ale dla jakiegoś polaka robaka ciężko założyć maskę na ryj na 30 minutowe zakupy bo się dusi albo bo pryszcze wychodzą, no jak ryja nie myjecie i nosicie jedną
Komentarz usunięty przez moderatora
Rozumiem sklepy, tu faktycznie bardziej maseczka. Ale jezeli ktoś chodził po świeżym powietrzu w przylbicy to ode mnie pełne zrozumienie. A propsy gdy nie boi się chodzić bez.
załóż lepiej 10 maseczek na mordę żeby ogarniczyc covida ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
z chaty pewnie od roku nie wychodzicie, a pisiory jakby powiedziały ze nacieranie gownem zmniejsza ryzyko zakażenia to byście to robili codziennie xD
przylbice to najlepsze co mozna nosic
Komentarz usunięty przez moderatora