Aktywne Wpisy
W TYM TEMACIE UDAJEMY ŻE JEST ROK 1999
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
smilealittlebit +377
Dziś mi jakiś gość napisał, że #!$%@?ę głupoty mówiąc, że ceny w Paryżu i Krakowie są prawie identyczne.
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
w domu tez w masce #!$%@?? XDD
@Sierzant_Stuleja: ale wiesz, ze majac #!$%@? pluca astma to jestes w grupie ryzyka?
@Sierzant_Stuleja: duszę xD wykopki to większe drama queen niż julki z twittera xD Ludzie w robocie cały dzień taką maskę noszą, ale wykopek się dusi, chlip chlip, oddejcie mi moją wolność, zaraz umrę :(((
gdyby ten rząd i jego restrykcje nie były jednymi wielkim cyrkiem, może bym nosił te maseczki, teraz wiem że to tylko #!$%@?, a szczególnie teraz kiedy będzie trzeba nosić maseczki wyprodukowane przez jakiegoś kulczyka xD
@szybki_lolo: napisałem wyżej, że to była przenośnia, mam #!$%@? w te maseczki po prostu
tak bardzo #!$%@? mnie obchodzi opinia ludzi ¯\_(ツ)_/¯
@Kawunia_z_rana: nikt się nie prosił o pandemię a jednak jest. Już od stu lat wiadomo, że maseczki pomagają w powstrzymaniu transmisji chorób zakaźnych.