Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +181
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
WielkiNos +350
Jak założyć coś jak opaska termokurczliwa, ale nie mam dostępu do końcówek kabla więc nie da się po prostu nawlec opaski na to.
Nie czy jej przecięcie wzdłuż, nałożenie i wtedy grzanie ma sense. Jest coś mądrzejszego niż obwijanie taśmą izolacyjną tą z klejem?
@MarMac: o.O tak jeszcze nie probowalem-sceptycznie podchodzze do takiego rozwiazania ale jaknajbardziej jutro w robocie wytestuje bo jak bedzie dzialac (w co nie do konca wierze) to taka wiedza moze sie przydac :)
@Balrog94: no i to mi sie wydaje jedynym rozwiazaniem :))
@MarMac: no bez jaj, przecież ona się wtedy nie obciśnie, tylko zbiegnie i może jeszcze wypłaszczy. A na 100% nie będzie się w żaden sposób trzymać.
Tak właśnie jest. Rozcięta termokurczka nadaje się tylko do śmieci. Taśma izolacyjna i tyle.
@Balrog94: kabel ethernet więc średnio mi się chce plus tak się nie powinno ( ͡° ͜ʖ ͡°) a przelotki też nie chce mi się robić i końcówek
Sprawdzilem w robocie - tak jak myslalem-rozciecie wzdluz powoduje przy grzaniu "otwieranie sie" rozciecia - w skrocie: nie dziala :P