Wpis z mikrobloga

Ostatnio pojawia się dużo wysrywów normików jakoby trzeba było mieć zainteresowania i osobowość żeby znaleźć dziewczynę. XD przez duże D.

Zainteresowania Julek:
- paznokcie
- netflix
- wino
- imprezy

Zainteresowania Oskarów:
- siłka
- oglądanie piłki w tv
- piwerko z kumplami
- imprezy

Ile znacie brzydkich facetów z pasjami którzy są sami? Całkiem sporo. Ile znacie przystojnych facetów którzy są sami? No właśnie.

Do różowych: Mokebe z Cubano którego poznałyście 15 min temu ma na pewno zainteresowania i ciekawą osobowość.

#przegryw #przemyslenia
  • 24
@cppguy: Moje zainteresowania w liceum: taniec, konie, capoeira, historia Afryki, historia Europy, gry planszowe, karcianki, moda, szycie ubrań, nauka języków, terrarystyka, architektura, fotografia, jazda figurowa.

Zainteresowania przeciętnego niebieskiego z mojej klasy: filmy o paleniu trawki, kopanie gały.

Obecnie zainteresowań mam kilkakrotnie więcej niż 10 lat temu. Ile zainteresowań ma przeciętny 25-letni niebieski?

Let that sink in.
@Phyrexia: Nie celuję w pustaki, ale 50% dziewczyn ma takie właśnie zainteresowania. Co do drugiego miałem na myśli prawdziwe hobby takie jak malarstwo, tenis, hodowla drzewek bonsai, cokolwiek. Btw jeśli jesteś przystojny to lasce nie przeszkadza że oglądasz twitcha 10h dziennie i o tym jest ten post.
@Miler111111: tak, a ona interesuje sie tym tylko dlatgo ze jest taki chad na youtubie sam widzialem jego filmy (mozesz poszukac ja nie pamietam jak on sie nazywa). Julki mu tam piszą, że oglądają jego kanał nie ze względu na te obrzydliwe pajaki które choduje, tylko ze wzgledu na jego urok osobisty ( ͡° ͜ʖ ͡°) i cyk rozowa sobie dopisuje do zainteresowan terrarystyka, zreszta z wiekszoscia